ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (κάλυψη NSTV)

Κοπή πίτας Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Καλλιθέας

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας γέμισε από απλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στελέχη της Διοίκησης του Δήμου, βουλευτές και πολιτευτές της Ν.Δ. για την κοπή της πίτας της Τοπικής Ν.Δ. Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Τ. Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ. Γιώργος Καλαμπαλίκης, ο κ. Δημήτρης Δεληασλανίδης (Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) το Δ.Σ. της τοπικής και Οννέδ Καλλιθέας, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Αν. Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Μπαρμπάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κόκουλος, η Αντιδήμαρχος κ. Αννα Γιαννάκου Πάσχου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Γαϊτάνης, οι πρόεδροι οργανισμών της Διοίκησης του Δήμου κ. Κώστας Ευσταθίου, κ. Κορίνα Δαμουλιάνου, κ. Σάββας Παπαδόπουλος, κ.Κώστας Καλογερόπουλος και πολλοί άλλοι.

Παράλληλα ήταν οι Βουλευτές κ. Νίκος Δένδιας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, κ. Νίκη Κεραμέως, κ. Άννα Καραμανλή, οι πρώην υπουργοί Ν.Δ. κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρόεδρος της Οννέδ κ. Κωνσταντίνος Δέβος, οι πολιτευτές κ. Ζωή Ράπτη, κ. Σάκης Ιωαννίδης, κ. Νίκος Κωστόπουλος, κ. Κατερίνα Μονογυιού, κ. Μαριάνθη Καφετζή κ.α.

Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις κάποιων Βουλευτών και εν δυνάμει Βουλευτών, οι οποίοι επαίνεσαν τον Νεοδημοκράτη Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, λέγοντας ότι το «έργο του στη πόλη είναι παράδειγμα προς μίμηση με αναγνώριση σε όλη την Ελλάδα» και ότι η καρδιά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας «Χτυπά» στη Καλλιθέα – Μήπως μπερδεύτηκαν για το «διαδικτυακό» έργο του νύν δημάρχου σε ένα αριστερό δήμο…!!!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ