Κοπή Πίτας του Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ FUTSAL

Σε μια έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας για τελευταία φορά του Αθλητικού Συλλόγου Πρωταθλητής Καλλιθέας, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2017 μετονομάστηκε σε Καλλιθέα Futsal ή Ποδόσφαιρο Σάλας.

Παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεών τους κ.κ. Βάσω Μαργαρίτη, Θεόδωρο Ψαλιδόπουλο και Λάζαρο Λασκαρίδη, του δημοτικού συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Βασίλη Ηλιάκη, του αιδεσιμότατου πατέρα Δημήτριου Παλιούρα, των τιμώμενων προσώπων αλλά και πολλών φίλων και μελών, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Θάνος Μαντίκος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του Πρωταθλητή Καλλιθέας αλλά και στην πορεία του όλα αυτά τα 17 χρόνια παρουσίας στα πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου Σάλας καθώς και στα αθλητική και κοινωνική ζωή της πόλης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον κ. Κωνσταντίνο Κουρέλη ιδρυτικό μέλος και 1ο Πρόεδρο του Πρωταθλητή Καλλιθέας μαζί με τον οποίο ίδρυσαν τον σύλλογο και βάλανε τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία του.

Όπως επίσης και στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Βενετίου ο οποίος συνέχισε επάξια το έργο που παρέλαβε φέρνοντας την ομάδα στην Α’ κατηγορία του Ποδοσφαίρου Σάλας.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε την διοίκηση και τις Διοικήσεις του Δήμου, οι οποίες στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τον σύλλογο και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο που παραχώρησε τον κλειστό γυμναστήριο «Έσπερος» για τους αγώνες και τις προπονήσεις.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και που συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστευόμενοι τα παιδιά τους στον σύλλογο για την ποδοσφαιρική τους παιδεία, τους προπονητές για την αγάπη τους προς τα παιδιά και την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, τους εφόρους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαιτέρως του αθλητές του συλλόγου για την αγαστή συνεργασία.

Κλείνοντας ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία σε όλους τους παρευρισκομένους, καθώς και καλή πρόοδο στους μαθητές-αθλητές του συλλόγου.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι βραβεύσεις.
Πρώτο τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο 1ος Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Πρωταθλητή Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνος Κουρέλης ο οποίος βραβεύτηκε για την «πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο αλλά και στον αθλητισμό της πόλης μας».
Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για την συμβολή των αθλητικών σωματείων στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των νέων της Καλλιθέας και συγκεκριμένα του Πρωταθλητή Καλλιθέας και είπε ότι όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί την πορεία του συλλόγου.

Δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Βενετίου ο οποίος τιμήθηκε για την «την πολύχρονη θητεία του στο τιμόνι του Πρωταθλητή Καλλιθέας καθώς και για την συμβολή του στην άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία του Ποδοσφαίρου Σάλας».
Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα» κ. Βάσω Μαργαρίτη η οποία αναφέρθηκε με τη σειρά της στην μεγάλη προσφορά του Πρωταθλητή Καλλιθέας αλλά και των άλλων συλλόγων στη διαπαιδαγώγηση των νέων.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν ο ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας κ. Γιώργος Σουλόβαρι, «1ος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β’ ανδρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ένας από τους πρώτους παίκτες της ακαδημίας του Πρωταθλητή Καλλιθέας» και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Δημήτρης Πολποτίνης «για την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία του Ποδοσφαίρου Σάλας».
Την απονομή έκανε ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα μπροστά» ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για το έργο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος του οποίου είναι και από τα ιδρυτικά μέλη όπως επίσης και για την μεγάλη παιδαγωγική αξία του αθλήματος του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν και ο κ. Χρήστος Εντερνίδης, δημοτικός υπάλληλος ο οποίος βραβεύτηκε «για την ευσυνειδησία στην άσκηση των καθηκόντων του και την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό της πόλης μας καθώς και για την αγάπη του στην ομάδα».
Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι κ.κ Ευάγγελος Μυρώνης, Σπύρος Λάμπρου και Αλέξανδρος Τόμασεν «για την πολυετή αγωνιστική δραστηριότητα με τα χρώματα του Πρωταθλητή Καλλιθέας».
Την βράβευση έκανε ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» ο οποίος με την σειρά μίλησε για την σημασία του αθλητισμού στην νεολαία και ότι είναι καθήκον όλων να στηρίζουν τα σωματεία της πόλης.

Στο τέλος ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Βενετίου βράβευσε τους παίκτες της θρυλικής ομάδας των εφήβων Δημοσθένη Τσιρούνη, Λάμπρο Τσίνα, Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, Δημήτριο Πετράκη, Γιάννη Βενετίου, Νίκο Σινομάτι, Άρμπι Κοροβέση, Γρηγόρη Σκαρλάτο και Κώστα Τζαμπάζη, που για δύο συνεχόμενες χρονιές έφτασαν μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος.

Στην συνέχεια ο πατήρ Δημήτριος Παλιούρας από τον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων ευλόγησε και έκοψε συμβολικά το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας.

Τέλος μοιράστηκε η βασιλόπιτα σε όλους τους παρευρισκομένους με τυχερούς της βραδιάς να αναδεικνύονται ο Ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας Νίκος Σινομάτι, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Παμπαίδων Μάριος Γρηγοριάδης και η μικρή Ζωή Νουαλάλ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ