ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

Καλούμε τον λαό της πόλης μας σε ξεσηκωμό-συναγερμό ,μπροστά στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί το ναζιστικό, εγκληματικό απολίθωμα της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη. Αυτά τα ναζιστικά σκουπίδια δεν έχουν καμία δουλειά στις αιματοβαμμένες εργατογειτονιές μας. Αποτελεί ύβρις προς τους αγωνιστές, μαχητές, τους νεκρούς, τους ήρωες της Εαμικής Καλλιθέας, συνολικά προς τον λαό της πόλης μας που έδωσε και την ζωή του για την απελευθέρωση της Αθήνας και συνολικά της χώρας μας από τα ναζιστικά κατοχικά στρατεύματα, έστω και να εμφανιστούν οι απόγονοι τους στην παρέλαση των μαθητών.

Πίσω από την όποια αστική νομική κάλυψη και αν έχουν, δεν παύει να είναι φασίστες και δολοφόνοι. Η φασιστική-ναζιστική τους ιδεολογία είναι αυτή που τους οπλίζει τα χέρια δολοφονώντας τον Παύλο Φύσσα, στήνοντας τραμπουκικές δολοφονικές ενέδρες σε μέλη του ΠΑ.ΜΕ, σε ανυπεράσπιστους μετανάστες.

Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες!

Είναι το κόμμα που υμνεί τους “Μεταξάδες”, και αναπολεί στρατόπεδα συγκέντρωσης και τόπους εξορίας. Είναι  το κόμμα που εχθρεύεται τους ανθρώπους  του μόχθου δίνοντας μαθήματα ραγιαδισμού στο μεγάλο κεφάλαιο.  Καλλιεργεί τον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και την ηττοπάθεια. Είναι το κόμμα που αποθεώνει ως ήρωες τους ταγματασφαλίτες και τους συνεργάτες των ναζί, ότι πιο σιχαμένο και βρώμικο έχει γνωρίσει η ιστορία της χώρας μας. Αποθεώνει αυτούς που πολέμησε ο Ελληνικός Λαός και ο Λαός της Καλλιθέας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες που αφήνει τα μαντρόσκυλα του  συστήματος ελεύθερα, κωλυσιεργώντας την δίκη της Χρυσής Αυγής. Είναι προκλητικό η κυβέρνηση να καπηλεύεται τους αγώνες της Εθνικής Αντίστασης και τους τόπους μαρτυρίας, εξορίας του ηρωικού λαού μας και ταυτόχρονα να ανέχεται να είναι οι φασίστες ελεύθεροι και να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση.

Απαιτούμε ο Δήμαρχος Καλλιθέας να πάρει σαφή θέση απέναντι στους φασίστες της Χ.Α.

        Οι απόγονοι των ναζιστών -φασιστών, η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι της στην Καλλιθέα.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ