Κολλάει τις τελευταίες ώρες το θέμα Δώνη στον ΠΑΟ

Καμία πρόοδος δεν σημειώθηκε στο θέμα της πρόσληψης του Γιώργου Δώνη, μέχρι τις πρώτες ώρες του Σαββάτου. Το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό, καθώς η Παρασκευή πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια πρόοδος ή κάποιο σημάδι πως προχωράει το ζήτημα του 48χρονου προπονητή. Aυτή η αναβλητικότητα που παρατηρήθηκε τα τελευταία 24ωρα, ίσως να προμηνύει και την αλλαγή σκηνικού στο ζήτημα της πρόσληψης του αντικαταστάτη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Παρά το γεγονός πως την Παρασκευή αναμενόταν να δώσει το πράσινο φως για διετές συμβόλαιο, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προχώρησε το θέμα και φαίνεται να έχει «κολλήσει». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Έλληνα τεχνικό και ο έμπειρος κόουτς λογικά θα περιμένει μέσα στο ΣΚ τις εξελίξεις.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Δώνης είναι πολύ πιθανό να περιμένει και κάτι ακόμα από το εξωτερικό, μιας και φημολογείται πως έχει στα χέρια του προτάσεις και από την Τουρκία και από την Αίγυπτο. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από τη στήλη μας, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η πρόσληψη του Δώνη, τότε προκρίνεται η περίπτωση του Γιάννη Πετράκη του ΠΑΣ, αλλά και του Μίλαν Ράσταβατς της Ξάνθης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ