Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου Τα βραβεία του Μαθητικού Διαγωνισμού Έκθεσης

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου για εικοστή έβδομη συνεχή χρονιά, προκήρυξε τον καθιερωμένο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκθεσης μεταξύ των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, η «Μιχαλοδημητράκειος» αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου γέμισε από τα χαρούμενα πρόσωπα και τις φωνές των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας,  που προσήλθαν για την βράβευση των καλλίτερων εκθέσεων με θέμα τον Παππού και τη Γιαγιά.

Το διαγωνισμό έχει καθιερώσει η ΚΜΜ από το 1990, ώστε να ενισχύσει τα αισθήματα σεβασμού , αγάπης και αλληλεγγύης προς τους ηλικιωμένους.

Τους μαθητές συνόδευαν οι  δάσκαλοί τους, γονείς , παππούδες και γιαγιάδες.

Τίμησε με τη παρουσία της η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Βασιλική Καραβία εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου.

Η Γενική Γραμματέας της ΚΜΜ  κ. Ελένη Σγουρώφ, ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τον 27ο διαγωνισμό έκθεσης καθώς και τους χορηγούς των βραβείων που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ,προσέφεραν τα χρηματικά ποσά ώστε να πραγματοποιηθεί η βράβευση και να έχει συνέχεια ο θεσμός,  το Εκτυπωτικό Κέντρο Μοσχάτου για την εκτύπωση αναμνηστικών διπλωμάτων, τη Σοκολατοποιία ΙΟΝ και τα Μπισκότα Παπαδοπούλου για τη προσφορά κερασμάτων στους μικρούς μας φίλους, το Θεσμό «ο Αστυνομικός της γειτονιάς» που εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Δημήτρη Αυγέρη και Βάιο Σακκά, το ανθοπωλείο Ανθόασις και το MyMosxato που είναι πάντα δίπλα μας. Επίσης, η Γενική Γραμματέας καλωσόρισε στο θεσμό μας για πρώτη φορά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου που ανταποκρίθηκε, ευελπιστώντας ότι του χρόνου θα μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους και τα υπόλοιπα Δημοτικά Σχολεία του Ταύρου.

Επίσης η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε στο όνειρο  του νεαρού τότε Διονυσίου Θεοφιλάτου που πλαισιωμένος από αξιόλογους υποστηρικτές κατάφεραν μετά από επίπονες προσπάθειες ετών να δημιουργήσουν την Στέγη Αγάπης για τους άπορους ηλικιωμένους και εξέφρασε για ευρύτερη συνεργασία και επαφή των σχολείων με την Κοινωνική Μέριμνα.

Ακολούθησε κατόπιν κλήρωσης, η ανάγνωση της εκθέσεως της μαθήτριας Αρίστου Σοφία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου που συγκίνησε με την έκφραση συναισθημάτων της για τον παππού και τη γιαγιά όλους τους παρευρισκόμενους

ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ  2017

1ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

Βραβείο: Καζαντζόγλου Παναγιώτα

2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

Βραβείο: Αρίστου Σοφία

3ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

Βραβείο: Καλαντζή Αικατερίνη

4ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

Βραβείο: Κασιούρα Δημήτριο

5ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

Βραβείο: Κουμούση Ευάγγελο

6ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

Βραβείο: Μπρίντεζη Μαρία-Στυλιανή

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Βραβείο: Παπαργύρη Αναστασία

1ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου

Βραβείο: Βασιλική Αβρατόγλου

 ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

  • Κουρή Μαργαρίτα
  • Κουρή Μαρία
  • Κουτρόπουλος Παναγιώτης
  • Λουκιδέλη Μαίρη
  • Μυρμιρίδου-Κοκκίνη Μαρία
  • Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΔΕΗ
  • Παππάς Δημήτρης
  • Τροβά Βασιλική

……………………………………………..

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Ιστορικό Σωματείο του Μοσχάτου, που ιδρύθηκε το 1962 με την αποστολή να προσφέρει στέγη, αγάπη & φροντίδα σε άπορους εγκαταλελειμμένους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Έκτοτε και στηριζόμενη σε δωρεές ιδιωτών και φορέων συνεχίζει ακούραστα το φιλανθρωπικό, εθελοντικό της έργο. Κάθε βοήθεια σε είδος ή σε χρήματα είναι όχι απλώς καλοδεχούμενη αλλά απολύτως αναγκαία.

Δ/νση: Κοραή 40, Τ.Κ. 183 45 Μοσχάτο Αττικής

Ωρες Λειτουργίας: Δευ.-Σαβ. 07.00-15.00, 18.00-20.00

Τηλ.: 210.94.18.193, 210.94.15.663, – FAX 210.94.19.063

e-mail: kmerimna@otenet.gr

Ιστοσελίδα: www.kmerimnamosxatou.gr

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ