Πατρινός μαθητής του Εσπερινού έγραψε ένα κείμενο για τους πρόσφυγες που συγκινεί (video)

«Κατακτώντας την Ειρήνη» από το Eσπερινό Λύκειο Καλλιθέας, με ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές στα social media

Ένα ποίημα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σε μορφή βίντεο έχει κάνει αρκετούς χρήστες των social media να δακρύσουν και να συγκινηθούν ακούγοντας το, με τον λυρισμό και ταυτόχρονα το ρεαλιστικό ύφος που μεταφέρει στον ακροατή – αναγνώστη.

Πρόκειται επί της ουσίας για ένα κείμενο που έγραψε, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ένας Πατρινός, μαθητής Εσπερινού Λυκείου. Ο λόγος για τον Πατρινό Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και το ποίημα «Κατακτώντας την Ειρήνη».

Το κείμενο όπως και το βίντεο ραγίζει καρδιές καθώς μας μεταφέρει στην καρδιά μιας τραγωδίας που πλέον ζει και αναπνέει δίπλα μας, έχοντας μέσα του την τραγικότητα του πολέμου, τον πόνο της προσφυγιάς, αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορήθηκε το patrasevents.gr o Παναγιώτης Γεωργακόπουλος έγραψε αυτό το κείμενο τον καιρό που ήταν μαθητής του Εσπερινού Λυκείου της Πάτρας.

Ωστόσο, το βίντεο (και το κείμενο μαζί) προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Θέατρο Καλλιθέας, «Καλυψώ» και παρουσιάστηκε από το Εσπερινό Λύκειο Καλλιθέας, στο σχολείο δηλαδή που έχει πάρει εδώ και περίπου δύο μήνες μεταγραφή ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, αφού μετακόμισε από την Πάτρα στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ