Καταδιώξεων συνέχεια: Στην Εγνατία πιάστηκε στα… πράσα 38χρονος με τους μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ

Επειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή αστυνομικών της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 38χρονος από τη Συρία, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθειας και αντίστασης.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ο 38χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα που του έγινε από αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, το αντίθετο μάλιστα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 38χρονου ακινητοποιήθηκε πριν τα διόδια των Μαλγάρων. Αν και ο 38χρονος Σύρος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, συνελήφθη όσο μεγάλη αντίσταση κι αν προσπάθησε να προβάλει.

Στον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά πέντε ομοεθνών του που επέβαιναν στο όχημα, τρεις εκ των οποίων βρίσκονταν στο πορτ μπαγκάζ, και οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Σε συνέχεια της έρευνας βρέθηκε ότι οι πρόσφυγες εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους, όπως πλέον συνηθίζεται, μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ