ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πολυχρονίδης Κ., Γαλανόπουλος Π. και Φωτόπουλος Α. συναντήθηκαν σήμερα με τον Σύλλογο Eργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας και μεταξύ των άλλων θεμάτων συζήτησαν και τη μήνυση κατά των συνδικαλιστών του Σωματείου Εργαζομένων που εκδικάζεται στις 20 Νοεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εξέφρασαν την ανησυχία τους για το πρωτοφανές γεγονός, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος να μηνύει συνδικαλιστικά στελέχη επειδή ανήρτησαν πανώ για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ το 2014 !!!

Το θέμα έχει επανειλημμένα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος κ. Κάρναβος αρνείται πεισματικά, εδώ και τέσσερα χρόνια, να καταδικάσει την ακροδεξιά πρακτική του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής του κ. Σοφιανίδη και να δώσει λύση.

Οι κ.κ. Πολυχρονίδης Κ., Γαλανόπουλος Π, και Φωτόπουλος Α. δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον Σύλλογο Εργαζομένων και ότι είναι στη διάθεση του Συλλόγου να παραστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο.

Τέλος, υπογράμμισαν τις ευθύνες του κ. Κάρναβου ο οποίος ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές που πλήττουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και για το θέμα πλέον αρμόδια είναι να αποφασίσει η δικαιοσύνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ