Καλύπτει με 20 εκατομμύρια την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Αλαφούζος!

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου, αναφέρεται πως ο mr. ΣΚΑΪ θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει με 20 εκατομμύρια και τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τον Πιεμπονγκσάντ!

Η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αναμενόταν να προχωρήσει στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής όδευε προς αναβολή, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν τα έχουν ακόμα βρει για την παραχώρηση της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» όμως με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση δίνει νέα διάσταση στο θέμα!

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε με κάθε επισημότητα στην έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Ταϊλανδό και τόνισε ότι στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας, θα καλύψει με το ποσό των 20 εκατομμυρίων την αυριανή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου! Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα, ούτως ώστε η μεταβίβαση της ΠΑΕ να ολοκληρωθεί πριν την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά, αυτά τα 20 εκατομμύρια αφορούν το κομμάτι των χρεών που είχε δηλώσει ότι θα καλύψει ο Αλαφούζος από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια ωστόσο είχε συμφωνηθεί ότι για την ΑΜΚ, το ποσό των 20 εκατομμυρίων θα το έβαζε ο Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να έπαιρνε και τις μετοχές και ο mr. ΣΚΑΪ σταδιακά θα κάλυπτε το δικό του ποσό. Πλέον, με την ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού», το ποσό των 20 εκατομμυρίων μπορεί να μπει άμεσα και αποτελεί ερωτηματικό πώς θα γίνει η παραχώρηση της ΠΑΕ με τον Αλαφούζο να βάζει χρήματα και την Panasia να μην έχει βάλει τίποτα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Β. Αύριο στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Γ. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δ. Όλα αυτά, διαυγή και συγκεκριμένα, δηλώνουν περίτρανα την απόλυτη πρόθεση του κ. Αλαφούζου να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την μετάβαση στη νέα εποχή. Τα πλέον των €50εκ, από την προσωπική του περιουσία, που από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε λογής κακεντρεχείς οι οποίοι μονίμως κινδυνολογούν.

Η αλήθεια θα απαντά πάντα σε αυτούς που μοναδική τους προσφορά είναι ο αρνητισμός και τα μεγάλα λόγια χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη».

gazzetta.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ