Καλλιθέα …Γήπεδα Ποδοσφαίρου και Εκλεκτοί…

Στην Καλλιθέα υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου για τα αθλητικά σωματεία. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει διακριτική μεταχείριση οπό τη Διοίκηση του Δήμου. Συγκεκριμένα η πόλη μας έχει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, τον Παντζιτζιφιακό, τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, τον ΑΟΚ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και τον ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σ (όπου ο κ. Κάρναβος Δημήτρης, Δήμαρχος και ο κ. Μπαρμπάκος Ευάγγελος Αν. Δήμαρχος, είχαν διατελέσει Αντιπρόεδροι).

Τα γήπεδα ανήκουν στον Οργανισμό Γιάννη Γάλλου και τα αθλητικά σωματεία καταθέτουν αίτηση για τις ώρες προπόνησης και αγώνων. Με μια πρόχειρη ματιά στο πρόγραμμα διαπιστώσαμε ότι δύο αθλητικοί σύλλογοι με τον ίδιο πρόεδρο έχουν το περισσότερο χρόνο προπόνησης στα γήπεδα και όχι μόνο αλλά και σε χώρους σχολείων και στα 5Χ5.

Στελέχη των αθλητικών σωματείων και γονείς που ρωτήσαμε κατηγόρησαν ευθέως την διοίκηση του Δήμου ότι ευνοεί τον παραπάνω πρόεδρο λόγω διαχρονικών φιλικών σχέσεων.

Διαπιστώσαμε για τα άλλα σωματεία ότι το ένα δεν έχει αρκετά παιδιά (γκρουπ 5 παιδιών) και το άλλο δίνει πολλές από τις ώρες του σε ομάδες του Μοσχάτου και της Νέας Σμύρνης.

Το μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται στην ιστορική ομάδα της πόλη μας που φέρει το όνομα της , η οποία ενώ έχει πολλά παιδιά και αγώνες και καλύτερη βαθμολογία στους αγώνες δυσκολεύεται να καλύψει τις ώρες προπόνησης που είναι αναγκαίες . Τα πρωινά Σαββατοκύριακου για να πάρουν ώρες προπόνησης στο γήπεδο του Νιάρχου τους λένε να πληρώσουν αλλιώς το γήπεδο δίνεται για κοινωνικές εκδηλώσεις παιδικά πάρτι κ.α.

Τα πρωινά των καθημερινών τα γήπεδα αντί να δοθούν για προπόνηση των ομάδων παραχωρούνται στα σχολεία που πηγαίνουν εκεί εκδρομές, Οι γονείς θεωρούν απαράδεκτο να κλείνονται τα παιδιά τους σε συρματοπλέγματα όταν υπάρχουν η παραλιακή ζώνη και το πάρκο Νιάρχου δίπλα, χώροι με φυσικό κάλλος και εκπαιδευτικές δυνατότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ