Και διακοπές και εργασία

ΤΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Στην όμορφη Κω, βρίσκεται οικογενειακώς για ολιγοήμερες διακοπές το στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων Τάκης Διαμαντόπουλος. Ο κ. Διαμαντόπουλος, παρότι ο χρόνος της παραμονής του ήταν λίγος, ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί για τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα του τουρισμού, από παράγοντες του νησιού.

 

Από την συζήτηση με επιχειρηματίες, κυρίως, του χώρου της εστίασης προέκυψε πως η τουριστική κίνηση κινείται σε ικανοποιητικό επίπεδο, αυτό όμως το γεγονός δεν αντιστοιχεί με το κέρδος για μια επιχείρηση. Τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες επιχειρηματίες, εντοπίζονται κυρίως στην υψηλή φορολογία και τα μεγάλα κόστη της μεταφοράς προσώπων και αγαθών. Στα «αγκάθια» αυτά, αν προστεθεί και το πρόβλημα των μεταναστών, δημιουργεί ένα σύνθετο κοκτέιλ της καθημερινής πραγματικότητας. Να σημειωθεί, ότι η Κως είχε δοκιμαστεί πολύ σκληρά από την πρώτη στιγμή, με τις αφίξεις των μεταναστών και πέρασε αρκετός χρόνος για να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στους κατοίκους, την τοπική Αυτοδιοίκηση και την πολιτεία.

 

Όλα αυτά τα προβλήματα τα κατέγραψε ο κ. Διαμαντόπουλος και με την πρώτη επαφή που θα έχει με την ηγεσία του κόμματος, θα ενημερώσει ενδελεχώς για την όλη κατάσταση. Και στις διακοπές, το στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων …γέμισε τις αποσκευές του με δουλειά για την Αθήνα.  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ