Η Alpha Server πάντα μπροστά…

Λειτουργικό Android

Η Alpha Server με τις καλύτερες τιμές στην ελληνική αγορά

Το λειτουργικό Android είναι το δημοφιλέστερο για κινητά smartphones τα τελευταία 2 χρόνια, αφού πάνω από το 51% των χρηστών κινητών τηλεφώνων το προτιμούν.

Η κατασκευάστρια εταιρία είναι η Google και το Applications Market το Google Play.

Τον Αύγουστο του 2011, οι διαθέσιμες εφαρμογές για Αndroid ξεπέρασαν σε αριθμό αυτές του αντίστοιχου market της Apple, εδραιώνοντας το λειτουργικό ως ένα από τα κορυφαία.

Το λειτουργικό Android χρησιμοποιείται από έναν μεγάλο αριθμό συσκευών σε εκδόσεις 1,2,3 και τη νεότερη, 4+. Φυσικά, οι εκδόσεις που είναι μικρότερες από 2.1 δεν έχουν καμία σχέση με τις υπόλοιπες και αποτελούν έναν πολύ μικρό αριθμό στην αγορά.

Μερικές κατασκευαστικές συσκευών που χρησιμοποιούν το λογισμικό είναι:

Acer, Alcatel, Amazon, Archos, Asus, Dell, HTC, Huawei, LG, Motorola, Panasonic, Samsung, Sony, Sony Ericsson, Toshiba, ViewSonic, ZTE, elephone, και πολλές ακόμα όχι τόσο γνωστές.

Οι τιμές των συσκευών αυτών ξεκινούν από 80€ και μπορούν να φτάσουν ακόμα και πάνω από 800€.

Η μεγάλη αυτή ψαλίδα στην κατασκευαστική ποιότητα του hardware των κινητών είναι που καθιστά τις εφαρμογές android δύσκολες στην κατασκευή τους.

Έτσι, υπάρχουν 4 βασικές αναλύσεις οθονών και ένας μεγάλος αριθμός επεξεργαστών που θα πρέπει να υποστηρίζει κάθε εφαρμογή.

Περισσότερα…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ