Η τραγωδία δεν έχει τέλος…

Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι ξεσκέπασε πολλά πράγματα, αδυναμίες, ικανότητες, ανικανότητες, διαχείριση, εθελοντισμό, αλληλεγγύη, πολιτικές ευθύνες. Ο θρήνος απερίγραπτος, το σοκ μοναδικό, η λύπη βαθιά, η οργή συνεχώς διογκούμενη και το αποτέλεσμα που σου κόβει την ανάσα, 91 νεκροί.

Όλα μπορούν να αλλάξουν, αυτό που δεν γίνεται να αλλάξει είναι να φέρουμε τους νεκρούς πίσω στη ζωή. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και ενώ η καμμένη ανθρώπινη σάρκα…μύριζε σε όλη την περιοχή, υπήρχαν άνθρωποι και μάλιστα μέλη της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού που αγνοούσαν(;) τι συνέβαινε στο μαρτυρικό Μάτι. Ο ένας δούλευε τον άλλον, στο συντονιστικό της Δευτέρας το βράδυ με παρόντα τον πρωθυπουργό.

Απορώ σαν απλός πολίτης, πως δέχτηκε ο Α. Τσίπρας νέος άνθρωπος και πολιτικός, πατέρας και αριστερός να τον αφήνουν στο σκοτάδι, αρμόδιοι παράγοντες και ακόμη δεν τους έχει στείλει στον …πολιτικό αγύριστο.

Κρίμα και το 2015 μας είχε φλομώσει με «θα» και νέα ήθη. Η φωτιά δεν είναι ασύμμετρη απειλή, ασύμμετρη απειλή για την κοινωνία και τους πολίτες της, είναι δυστυχώς η ίδια η κυβέρνηση και τα στελέχη της. Αν κοκκίνιζαν τα μούτρα τους θα είχαμε ήδη τις πρώτες παραιτήσεις. Αλλά πού τέτοια πράγματα για το ΣΥΡΙΖΑ, είναι σε άλλο κόσμο αυταπάτης.

Ήθελα να ξέρω το βράδυ κοιμούνται ήσυχα;

Τάκης Διαμαντόπουλος, Επιχειρηματίας, Στέλεχος Ένωσης Κεντρώων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ