Η «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου η τελευταία Δράση για τη φετινή σεζόν «Πρόσκληση στην Πρόληψη» η οποία έλαβε χώρα στην όμορφη Πύλο. Η Δράση του ομώνυμου Σωματείου πραγματοποιήθηκε με την έγκριση, συνεργασία και εποπτεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας (έδρα) της Περιφέρειας Πελοποννήσου και φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου όπου πλήθος πολιτών προσήλθε και προέβη σε δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο.

Ο προληπτικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα κι ευγενή χορηγία του ΙΑΣΙΟΥ Θεραπευτηρίου και της κας Θεοτόκης (Τιτής) Ντολαπτσή, περιλάμβανε καρδιογράφημα, υπέρηχο θυρεοειδούς και μετρήσεις πιέσεως, οξυγόνου, σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.

Το παρών στην σπουδαία αυτή εθελοντική κίνηση έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από την ευρύτερη περιοχή στηρίζοντας έμπρακτα την δράση μας που μοναδικό στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, την πρόληψη και κάλυψη βασικών ιατρικών υπηρεσιών σε όλους ανεξαιρέτως τους συνανθρώπους μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ