Η πλάνη του Pasteur και ο Ενδοβιώτης

138

του Νικολάου Παπαδήμου

Στις ανακαλύψεις του Pasteur βασίζεται σήμερα η συμβατική (αλλοπαθητική) ιατρική και η συν αυτώ φαρμακευτική βιομηχανία. Ο τεχνολογικά παρωχημένος ιατρικός εξοπλισμός που διέθετε, του επέτρεψε να «δει» μικροβιακά (προκαρυωτικά) κύτταρα μεγάλου μεγέθους και εσφαλμένα να συμπεράνει ότι αυτά εισχώρησαν στον οργανισμό μας από «έξω».

 Ειδικότερα έκανε 3 βασικά λάθη:

1. Ισχυρίστηκε ότι τα μικροβιακά κύτταρα έχουν μια μόνο μορφή (μονομορφικά) κάτι που σήμερα έχει καταρριφθεί.

2. Ισχυρίστηκε ότι συγκεκριμένα μικρόβια ευθύνονται για συγκεκριμένες παθήσεις.

3. Ισχυρίστηκε ότι το αίμα και τα όργανα του ανθρώπου είναι αποστειρωμένα (οπότε στέκει η λογική της «μικροβιακής εισβολής»)

 Στις αρχές του 20ου αιώνα ο Γερμανός Βιολόγος Dr. Gunther Ederlein (1872 – 1968), ακολουθώντας τα πορίσματα των ερευνών των σύγχρονων του Pasteur των Γάλλων καθηγητών Beauchamp & Bernard (σε αντίθεση με τον Pasteur υποστήριξαν ότι τα μικροβιακά κύτταρα έχουν πολλές μορφές είναι πλειομορφικά και προσαρμόζονται στο υπόστρωμα του κάθε οργανισμού ήτοι διατροφή κλπ), ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος ζει συμβιωτικά με τον μύκητα Mucor racemosus Fresen τον οποίο και ονόμασε Ενδοβιώτη. Ο ενδοβιώτης βρίσκεται παντού στο σώμα, ακόμα και στα γεννητικά κύτταρα.

 Σύμφωνα με τον Ederlein, ο Ενδοβιώτης είναι ο πρόγονος όλων των μικροβίων, μυκήτων και παρασίτων. Υποστήριξε ότι όταν ο ορός του αίματος γίνει πιο όξινος από το φυσιολογικό, ο ενδοβιώτης πολλαπλασιάζεται ταχύτατα και εξελίσσεται σε ανώτερες μορφές κυττάρων όπως τα παράσιτα.

 Εκτός των άλλων, τρώγοντας το κρέας των ζώων, δεν παίρνουμε μόνο τις συμπυκνωμένες πρωτεϊνες του ζώου αλλά και τους μεταλλαγμένους ενδοβιώτες που υπάρχουν σε αυτό. Για αυτό το λόγο όλα τα προϊόντα ζωικής προέλευσης είναι πλούσια σε παθογόνα (οπότε και απαιτούν θερμική επεξεργασία, δηλ. μαγείρεμα για να καταναλωθούν). Κατά τον Ederlein, η ασθένεια είναι αποτέλεσμα διαταραγμένης συμβίωσης.

Με αυτή τη λογική, όταν τα κύτταρα πάσχουν από υποθρεψία και τοξίνωση, τότε ο ενδοβιώτης λαμβάνει σήμα ότι ο οργανισμός είναι έτοιμος για «ανακύκλωση». Το ίδιο συμβαίνει και όποτε αγχωνόμαστε (πνευματικές και συναισθηματικές τοξινώσεις). Ο ενδοβιώτης τότε μεταλλάσσεται σε παθογόνο υπακούοντας στο σήμα που του έχουμε δώσει. Η μεταλλαγή αυτή έχει ως συνέπεια τα παθολογικά συμπτώματα και την πρόωρη γήρανση. Οπότε η χαλάρωση, η θετική σκέψη, η τακτική αποτοξίνωση και η τροφοδοσία των κυττάρων με τα ορθά μοριακά στοιχεία δεν «ξυπνάει» τον ενδοβιώτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ