Οι σκύλοι της πιάτσας έχουν πολιτικά προνόμια στην Καλλιθέα;

Η Καλλιθέα του 2017 σίγουρα αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, το ζήτημα δυστυχώς είναι προς τα που; Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπήρχαν κάποιοι Καλλιθεάτες με πολιτικό μέσο, αλλά βλέπουμε πλέον ότι μάλλον υπάρχουν και ….κάποιοι σκύλοι!!!

Λίγα μέτρα από το Ωνάσειο έχει εδώ και καιρό επιστρέψει η πιάτσα των γνωστών «Κυρίων -Κυριών» με συντροφιά τα  ….»άπιαστα» σύμφωνα με τον Δήμαρχο αδέσποτα σκυλιά, τα οποία με επίσημες καταγγελίες έχουν φάει γάτες και έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους.

«Τυχαίνει τα σκυλιά να τα περιποιείται μια από τις γνωστές κυρίες της πιάτσας και δεν θέλουμε να της τα στερήσουμε». Αναγνώστρια μας πληροφόρησε ότι αυτό της το ανέφερε σε ιδιωτική συζήτηση στέλεχος του Δήμου.
Χαρακτηριστικό της εύνοιας είναι ότι η παρακάτω Επιστολή δημότη προς τον Δήμαρχο δεν έχει απαντηθεί ακόμη…
Κάποιες από τις «Κυρίες -Κυρίους» επισκέφθηκαν πρόσφατα δημόσια και τον Πρόεδρο της ΝΔ. Αναρωτιόμαστε βέβαια ποιος σημαίνων παράγοντας έκλεισε το ραντεβού Μητσοτάκη Τραβεστί.
Το πιο πιθανότερο βέβαια είναι να είναι Καλλιθεάτης -ειδικός στις υποσχέσεις- ο μεσάζων, μιας κι εδώ είναι ο χώρος εργασίας αλλά και κατοικίας πολλών ψηφοφόρων αυτής της κατηγορίας , .
Πάει πουθενά το μυαλό σας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ