Η πετρελαιοκηλίδα κάνει βόλτες με τον αέρα στο Σαρωνικό Ο κίνδυνος παραμένει

Είναι ευχής έργο που οι άνεμοι πηγαινοφέρνουν τη πετρελαιοκηλίδα έξω από τον Φαληρικό Όρμο ενώ όλες οι άλλες παραθαλάσσιες περιοχές κοντά σε εμάς επλήγησαν.

Βέβαια κάποιοι το αποδίδουν στις βόλτες με φουσκωτό της διοίκησης συνοδεία του φωτορεπόρτερ τους στον Φαληρικό Όρμο, στη θέα των οποίων η πετρελαιοκηλίδα πανικόβλητη απομακρύνθηκε. Συμβαίνουν κι αυτά.

Αλλά και αυτή η Βάσω πιά… εξόργισε πολλούς που τόλμησε να κατέβει στην παραλία για να εξακριβώσει η ίδια τι ακριβώς γίνεται. Φανταστείτε ότι είναι και μέλος στο ΔΣ του Γιάννης Γάλλος. Τι ατυχία και αυτή να μη βρει κανέναν…Ούτε  τα άτομα της μαρίνας, Ούτε τον ίδιο τον Ευσταθίου, Ούτε τους «κάποιους άλλους υπαλλήλους». Τέτοια επιφυλακή δεν έχει ξαναγίνει!!!

Ας ελπίσουμε ότι η τύχη μας θα συνεχιστεί.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των υπευθύνων του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» που προκάλεσε τη ρύπανση στον Σαρωνικό, για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα.

Η δίωξη, σύμφωνα με πληροφορίες στρέφεται κατά του πλοιάρχου και του ιδιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου, ενώ η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε σε ανακρίτρια η οποία θα ερευνήσει την πιθανή ύπαρξη ευθυνών και από άλλα πρόσωπα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η ανακρίτρια προσανατολίζεται στο να κλητεύσει το συντομότερο όλους τους υπεύθυνους κατά τον νόμο, προκειμένου να τους απαγγείλει κατηγορίες και να λάβει απολογίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ