Η περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Αστρινάκη έχασε τη μάχη της ζωής

Πέθανε η Ελένη Αστρινάκη – Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.

Τη βαριά οδύνη μιας δυσαναπλήρωτης απώλειας βιώνουν η Περιφέρεια Αττικής και η παράταξη «Δύναμη Ζωής», καθώς πέθανε, μετά από μακρά αλλά γενναία και αξιοπρεπή μάχη, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Αστρινάκη.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής αναφέρει:

«Τη βαριά οδύνη μιας δυσαναπλήρωτης απώλειας βιώνουν η Περιφέρεια Αττικής και η παράταξη “Δύναμη Ζωής”, καθώς πέθανε, μετά από μακρά αλλά γενναία και αξιοπρεπή μάχη, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Αστρινάκη.

Η Ελένη Αστρινάκη ήταν παρούσα σε κάθε μάχη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αφήνοντας ένα πολυεπίπεδο αποτύπωμα προσφοράς και έργου, δίνοντας σε όλους μας ένα μάθημα ζωής, με την κουλτούρα, την καλλιέργεια και την ευαισθησία της.

Την αποχαιρετούμε με πόνο και σεβασμό.

Η Ελένη Αστρινάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στην Αθήνα, στους Αμπελοκήπους. Σπούδασε ΜΜΕ στη Βιέννη και τη Μελβούρνη. Εργάστηκε στο Τρίτο πρόγραμμα της ΕΡΤ και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ενώ έχει εκδώσει πέντε ποιητικές συλλογές. Εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά τέχνης και πολιτισμού. Ήταν συνδημιουργός σε πολλά ντοκυμαντέρ και μέλος της ΟΜ των Αμπελοκήπων και της ομάδας βιβλίου του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

neaselida.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ