Η Περιφέρεια υπεύθυνη για τα σκουπίδια…

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου είναι υπεύθυνη για τη συσσώρευση χιλιάδων τόνων απορριμμάτων στους δρόμους επειδή εξακολουθεί να παραμένει μια βδομάδα κλειστός ο ΧΥΤΑ της Φυλής ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα λειτουργούσε την Πέμπτη.
Η επίσημη δικαιολογία της είναι η επαπειλούμενη κατάρρευση σε ένα πρανές και η ανάγκη εργασιών συντήρησης.
Γιατί δεν δόθηκε άλλο μέτωπο εργασίας για απόθεση;
Υπάρχει σχέδιο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης;
Μας κρύβει η Περιφέρεια Αττικής ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με τον ΧΥΤΑ και έχουμε φτάσει πλέον στα όρια κορεσμού του, γι αυτό και δεν μπορεί πράγματι να υπάρξει άλλο μέτωπο εργασίας; Ενόψει καιρικών φαινομένων το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να κρατήσουμε τα σκουπίδια στα μπαλκόνια μας καλά σφραγισμένα. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν να τα αφήνετε πάνω στα πεζοδρόμια και όχι σε σημεία ροής νερού, φρεάτια κλπ.
Απορώ που είναι ο εισαγγελέας. Ο πολίτης είναι εντελώς απροστάτευτος από την ανικανότητα ανθρώπων που έχει ο ίδιος ψηφίσει. Να πουν την αλήθεια οι Δήμαρχοι για τη Δούρου και να προσφύγουν στον εισαγγελέα. Αυτό είναι η ελάχιστη υποχρέωσή τους προς τους πολίτες μήπως λυθεί επιτέλους το πρόβλημα και αποφύγουμε καταστροφές.
Αλήθεια, υπεύθυνοι Τοπικής Αυτοδιοίκησης των κομμάτων ΝΔ και ΑΝΕΛ, που ο ένας είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο άλλος Αντιδήμαρχος Καλλιθέας δεν βρήκαν χρόνο να βγάλουν μια Ανακοίνωση κατά της Δούρου για τα σκουπίδια και τη λειτουργία του ΧΥΤΑ; Αν αυτό δε λέγεται πολιτική διαπλοκή πως λέγεται;
Γιώργος Καστάνης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ