Η Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία στην ΚΜΜ
Εορτάστηκε και φέτος στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου- «Διονύσιος Θεοφιλάτος» η 1η Οκτωβρίου- Παγκόσμια Ημέρα για τη Τρίτη Ηλικία την Κυριακή και ώρα 18.00. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τιμώντας με τη παρουσία τους και αποδεικνύοντας το σεβασμό τους στους ηλικιωμένους και στο έργο της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γ. Δαμηλάκος και Γ. Φελλάς, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, οι Υπουργοί κ. Π. Παναγιωτόπουλος και κ. Α. Ντινόπουλος, ο Γ.Γ. ΈΚΟ Ν.Δ. κος Βασίλης Σπανάκης, η Πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. κα Νατάσσα Λεγάκη και το Διευθυντικό Στέλεχος της Κλινικής Καλλιθέας ΙΑΣΩ κ. Ντολαπτσή Τιτή, Εκπρόσωπος των LIONS, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίδες-Daughters of Penelope κα Ρένα Βασιλάκη με τη συνεχή στήριξη της και την αμέριστη συμπαράσταση της στην Κ.Μ.Μ και παλαιοί και νέοι φίλοι της ΚΜΜ.

Παγκόσμια Ημέρα Γ’ Ηλικίας για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου-«Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου» είναι 365 μέρες το χρόνο και όχι μόνο η 1η Οκτωβρίου!

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Κατερίνα Καρύδη. Στο πλευρό μας όπως πάντα το My Mosxato , το Advertise Εκτυπωτικό Κέντρο για την εκτύπωση των αφισών, ο Νίκος Παππάς για την ηχητική κάλυψη, η Vasso Aurelia για το στολισμό της αίθουσας, η Ανθόασις με τη δωρεά πολύ όμορφων λουλουδιών και τους φίλους της Κ.Μ.Μ που πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις μας πάντα με την παρουσία τους !!!!! Επίσης, ευχαριστούμε το Kallithea Press για την συμμετοχή του και το Αρτοποιείο Παυλόπουλος για την προσφορά βουτημάτων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κος Α. Ευθυμίου πήρε το λόγο και επισήμανε την ανάγκη ύπαρξης της ΚΜΜ και υποσχέθηκε ότι δεν θα αφήσει την ΚΜΜ αβοήθητη.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα Κάρμεν Ρουγγέρη, ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος την οποία και ευχαριστούμε από τη καρδιά μας.

Την εκδήλωση εμπλούτισε μουσικά η Μουσική Γωνιά Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου υπό τη διεύθυνση της δασκάλας  κ. Ε. Κοντοσώρου και στο ακορντεόν ο κος Ν. Ζαχαρίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη Βράβευση της κας Μαρίας Κουρή- και του Διοικητικού Συμβουλίου- στην οποία απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα του Σωματείου για την πολύτιμη συμπαράστασή της στο Σωματείο μας και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες κατά τη διάρκεια της θητείας της.

……………………………………………..

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Ιστορικό Σωματείο του Μοσχάτου, που ιδρύθηκε το 1962 με την αποστολή να προσφέρει στέγη, αγάπη & φροντίδα σε άπορους εγκαταλελειμμένους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Έκτοτε και στηριζόμενη σε δωρεές ιδιωτών και

φορέων συνεχίζει ακούραστα το φιλανθρωπικό, εθελοντικό της έργο. Κάθε βοήθεια σε είδος ή σε χρήματα είναι όχι απλώς καλοδεχούμενη αλλά απολύτως αναγκαία.

 

Δ/νση: Κοραή 40, Τ.Κ. 183 45 Μοσχάτο Αττικής

 

Ωρες Λειτουργίας: Δευ.-Σαβ. 8.00-2.30, 5.30-8

 

Τηλ.: 210.94.18.193, 210.94.15.663, – FAX 210.94.19.063

 

e-mail: kmerimna@otenet.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ