Η Μαργαριτη εναντίον της υποψηφιότητας Ασκούνη

.

Μετά την ανακοίνωση της συσπείρωσης γύρω από τον τέως Δήμαρχο Κώστα Ασκούνη σημαντικού ααριθμού υποψηφίων του συνδυασμού της,
η κα. Βάσω Μαργαρίτη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

O άνθρωπος που αδίστακτα οργάνωσε, μεθόδευσε τη διάσπαση και διάλυση της παράταξης που μαζί ιδρύσαμε με μοναδικό κίνητρο τις προσωπικές του φιλοδοξίες και με στόχο την εξαργύρωση μιας«καρέκλας»
και όχι μόνο, στην συγκυβέρνηση
“Σαμαρά – Βενιζέλου”.
Σήμερα έρχεται για να μας σώσει!!!

Επιχειρεί ο Κ. Ακούνης να επιστρέψει αφού όλο αυτό τον καιρό δεν ασχολήθηκε με την Πόλη και τα προβλήματα της, παρά μόνο με τις πολιτικές του επιδιώξεις, για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο και την ικανοποίηση των άμετρων φιλοδοξιών του.

Επιχειρεί ο πρώην Δήμαρχος να επιστρέψει για να εμποδίσει τη δύσκολη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια για τη δημιουργία ενός Δημοκρατικού-Προοδευτικού –Ανεξάρτητου- Αυτοδιοικητικού Μετώπου απέναντι σε μία διοίκηση που έχει απολύτως αποτύχει να ανταποκριθεί στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.

Η διοίκηση Κάρναβου με την δική του στήριξη και συμβολή ήρθε στην εξουσία της πόλης με μεγάλο ποσοστό.

Επιχειρεί να επιστρέψει για να τορπιλίσει την προσπάθεια των δημοκρατικών δυνάμεων θεωρώντας ότι αυτή η πόλη αποτελεί ιδιοκτησία του και δεν υπάρχει άλλος καταλληλότερος ή ικανότερος αυτού εδώ και 24 χρόνια.

Ο άνθρωπος που παρέδωσε μέσα από ανίερες συμφωνίες το Δήμο στην παράταξη Κάρναβου… δεν μπορεί να ευαγγελίζεται τη σωτηρία του και θα βρει απέναντι του ένα ισχυρό δημοκρατικό μέτωπο.

«Η Καλλιθέα μπορεί να περάσει στο Αύριο και Χωρίς Εσένα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ