Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

Κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου 7 Μαίου 2018 μετά από ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, ο Δήμαρχος Καλλιθέας ανακοίνωσε ότι σε ένα από τα επόμενα δημοτικά συμβούλια θα υπάρχει σαν θέμα και η ομάδα της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Αξίζει να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να δούμε ποια ήταν η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου όταν ο σημερινός Δήμαρχος ήταν αντιπρόεδρος της Καλλιθέας και από τότε μέχρι σήμερα που έχει βοηθήσει την ομάδα της πόλης που τον ανέδειξε Δήμαρχο, μας ανέφεραν μέλη της διοίκησης της Καλλιθέας.
Χθες συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο διοικητικό συμβούλιο με την παρουσία του ιδιοκτήτη κ. Σαλευρή. Αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο, στη συνέχεια τη θέση του προέδρου ανέλαβε ο κ. Μιχάλης Κουρής, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών ως πρόεδρος του ερασιτέχνη. Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Καρακασίδης Σ., Α΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Βουδούρης Δ., Β΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Κάρναβος Δ. και μέλη ο κ. Παυλόπουλος Γ., κ. Ράντος Κ., κ. Μπαλασόπουλος, κ. Πρόκος, κ. Αράδας Α. και κ. Φωκάς Α., των οποίων οι αρμοδιότητες θα δοθούν τις προσεχείς ημέρες. Στις πρώτες αποφάσεις που πήραν, ενέκριναν τις προσλήψεις στις θέσεις του προπονητικού team.
Προπονητής είναι ο Σάββας Παντελίδης, βοηθός προπονητή ο Γιώργος Γκοβερίνος (καθηγητής φυσικής αγωγής, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην Καλλιθέα), γυμναστής ο Βασίλης Σέγκος (διεθνής αθλητής στίβου, πρωταθλητής στα 100 και 200 μ.), προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος και φυσιοθεραπευτής ο Αλέξανδρος Καπετανάκης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ