Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ;

 

Όπως έχουμε τονίσει δημοσιεύουμε στη σελίδα όσα μας στέλνονται χωρίς λογοκρισία κάτι που γίνεται ακόμα και αν αυτό είναι εις βάρος μας. Για εμάς όμως η ενημέρωση δεν έχει λογοκρισία και δημοσιεύουμε τα πάντα είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.

 

Παραθέτουμε το email του κ. Καστάνη καθώς και το σχετικό video από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με την τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Καπάταη. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΑΤΑΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Gepostet von Συριζα Καλλιθέας am Samstag, 2. Juni 2018

 

το email του κ. Καστάνη

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες του Σαββατοκύριακου συμπεριλαμβάνεται η Καλλιθέα Αττικής (Χαροκόπειο) (34.1 C).Το φαινόμενο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον περιβαλλοντικό Σύλλογο Ιλισό ο οποίος με επιστολή του προς την Περιφερειάχη Αττικής αναφέρει:
«Σε  συνέχεια των από 21/5/18 και 31/5/18, επιστολών μας και ύστερα από τις χθεσινές δηλώσεις – αποκαλύψεις του Αντιπεριφερειάρχη σας Νότιου Τομέα στη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΡΙΖΑ (3/6/18) για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της Νότιας Αθήνας (βλέπε σχετικό βιντεο στο facebook Σύριζα Καλλιθέας) οι οποίες με αναφορές για χωροθέτηση «υδατοδρομίου», «ημερήσιων κρουαζεροπλοίων που ανεξέλεγκτα έρχονται στην περιοχή», όπως και εκσυγχρονισμού των μαρινών της περιοχής, με δεδομένο ότι ο μόνος χώρος για τον οποίο η Περιφέρεια Αττικής έχει το δικαίωμα χωροθέτησης είναι ο Φαληρικός Όρμος και η ναυταθλητική (που βαπτίστηκε εν μια νυκτί από την κ. Κουντουρά τουριστική) μαρίνα Καλλιθέας, η ανάγκη συνάντησής μας καθίσταται πλέον πιο επιτακτική από ποτέ.
Οι κάτοικοι της περιοχής Καλλιθέας και Μοσχάτου δεν μπορούν να δεχτούν περαιτέρω υποβάθμιση.
Ηδη χτες (3/6/18), για πρώτη φορά στην ιστορία της, η παράκτια Καλλιθέα λόγω της νέας υπερυψωμένης λεωφόρου 12 μέτρων που κατασκευάζεται, παρουσίασε τη δεύτερη μεγαλύτερη θερμοκρασία στην Ελλάδα, με ότι αυτό σημαίνει για το κλίμα ολόκληρου του λεκανοπεδίου Αττικής.  
Παρακαλούμε για άλλη μια φορά όπως ορίσετε άμεσα τη συνάντηση με τον φορέα μας όπως επιβάλλουν οι αρχές της δημοκρατίας, της ισότητας και της διαύγειας. Η διαφανής και συγκεκριμένη ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες χωροθετήσεις είναι αναγκαία για όλους τους κατοίκους της παραλίας Καλλιθέας Μοσχάτου (ή ό,τι έχει μείνει από αυτήν)». 
 
με  εκτίμηση
 
Γιώργος Καστάνης
 
Πρόεδρος ΙΛΙΣΟΥ
Πολιτικός Μηχανικός ΜΒΑ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ