Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ … ΔΕΝ ΆΔΕΙΑΣΕ! λιγότερος από ποτέ ο κόσμος που έφυγε φέτος…

το καρφί

Εσείς που λέτε ότι έχει αδειάσει η Καλλιθέα από κόσμο, ας πούμε ζούμε σε άλλη πόλη; Εγώ που παίρνω κάθε μέρα συγκοινωνίες φίσκα είναι, η γειτονιά μου δεν άδειασε και θεωρείται ότι έχει κόσμο ευκατάστατο, τώρα αν ο κόσμος δεν έχει δουλειά με τέτοια ζέστη δεν θα γυρνάει άσκοπα στους δρόμους… Οι δεκάδες άστεγοι και οι μετανάστες επίσης, όλοι εδώ, αβοήθητοι όπως πάντα στα πεζοδρόμια.

Όσοι γνωστοί μου έφυγαν πήγαν λίγες μέρες στα χωριά τους, από τις 300.000 κόσμο σαφώς και κάποιοι έχουν την άνεση, αυτοί είναι οι πολιτικοί και οι δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι που μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τους πέφτει ο μισθός. Φυσικά ο Δήμος ουσιαστικά έκλεισε ρολά, ούτε μια κοινωνική η πολιτιστική δράση. Εκτός και αν εγώ ζω σε μια χώρα φτωχών και σεις σε μια πλούσια , ζούμε δηλαδή σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορεί να συμβαίνει και αυτό !

Με όσους έχω μιλήσει πιστοποιούν πως παρόλο τους άδειους δρόμους κόσμος πολύς έχει μείνει Καλλιθέα.
Απλά κάθονται σπίτι ή είναι στις παραλίες.

Γιατί είναι γεγονός πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που έχουμε (ακόμα) την πολυτέλεια να πάμε διακοπές το Σεπτέμβριο ή όποιο άλλο μήνα της χρονιάς επιλέξουμε, ο περισσότερος κόσμος έμεινε στα αστικά κέντρα λόγω έλλειψης χρημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ