Κανονισμός καθαριότητας, πολύ διαφήμιση για το τίποτα

310

Με τα sms και τη διαφημιστική εισαγωγή του νέου κανονισμού καθαριότητας η καθαριότητα στην Καλλιθέα όντως κάνει σημαντικά βήματα…. όμως κινείται προς τα πίσω, κάτι που το καταλαβαίνουν οι πάντες εκτός από τη δημοτική αρχή.

Ξεκινήσαμε το πρωί μια βόλτα με τα πόδια και γυρίσαμε την πόλη. Στο χέρι μας …ο νέος κανονισμός καθαριότητας.

Παντού σκουπίδια και κλαδιά πεταμένα παντού από τον… εργολάβο του Δήμου, τα οποία σύμφωνα με τους κατοίκους  είναι πάρα πολλές ημέρες και αν και έχουν ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσίας καθαριότητας αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κωστάκη όταν ήταν αντιδήμαρχος καθαριότητας (για όσους δε τον γνωρίζετε προβάλλεται στην εισαγωγή της έκδοσης), οι ευθύνες για την έλλειψη καθαριότητας ανήκουν στους δημότες (!!!), ενώ ο σημερινός αντιδήμαρχος κ. Κόκουλος σε αναρτήσεις του – στο προσφιλές του φατσοβιβλίο – αναφέρει «όπου καλείτε την υπηρεσία καθαριότητας αμέσως πηγαίνουμε και καθαρίζουμε» κάτι που όμως δε το διαπιστώνουν στη καθημερινότητά τους οι κάτοικοι. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αφιέρωσε πολύ χρόνο για φωτογραφική του προβολή (με πολλές κοινοποιήσεις) που αφορούσε το καθάρισμα ενός μέρους της κοίτης του Ιλισού και μερικών αφισών στη Συγγρού.

Ας κάνει όμως ένα ζάπινγκ ο νεαρός φίλος μας και στις αναρτήσεις των αγανακτισμένων δημοτών για το μαύρο χάλι έξω από τα σπίτια τους -στο φατσοβιβλίο πάντα-για να προσγειωθεί στη λυπηρή πραγματικότητα για την οποία ευθύνεται.

Αλήθεια, προσέξατε ότι οι εργαζόμενοι καθαριότητας – μόνο του Δήμου Καλλιθέας – δε σκουπίζουν τα πεζοδρόμια παρά μόνο τα ρείθρα των δρόμων;

Κεκτημένο; OXI, το προβλέπει ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Και ποιος τα σκουπίζει; Κανένας;

Μα φυσικά εσύ ίδιος ο δύσμοιρος δημότης που πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου για δημοτικά τέλη μέσω της ΔΕΗ. Ο κανονισμός του Δήμου σε ΔΙΑΤΆΖΕΙ:«Οι κάτοικοι µονοκατοικιών ή πολυκατοικιών και οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές καταστηµάτων, υποχρεούνται να φροντίζουν για τη συχνή καθαριότητα των πεζοδροµίων τους».             » Απίστευτο κι όμως αληθινό»!!!!!

Παιδιά πάτε καλά εκεί στο Δήμο;

Και καλά στην πόλη, στα στολίδια της πόλης… γύρω από το ίδρυμα Νιάρχου και στην τουριστική…παραλία μας τι γίνεται: Καμαρώστε με την ησυχία σας:

Για μέσα στη ναυταθλητική μαρίνα (ναι αυτή με το «ναυταθλητικό κρουαζερόπλοιο» των 70 μέτρων), επειδή η σκηνές είναι σαν από ταινία τρόμου (με ψοφίμια και βούρκο) δεν κάνουμε αναρτήσεις φωτογραφιών για να μη τρομάξουν οι μικροί αναγνώστες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ