Η επόμενη ημέρα; Μπάζωμα ή Σκέπασμα…

Μπάζωμα ή Σκέπασμα του Ιλισσού το 1987…

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο αυτό και συζητούσαν, κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, όλα είχαν φτιαχτεί στο πόδι αλλά και σήμερα δεν υπάρχει καμιά μελέτη ή έργο από το δήμο για όλη αυτή την περιοχή, το περισσότερο κομμάτι είναι κούφιο, απο κάτω είναι ο Ιλισσός, ο οποίος επικαλύφθηκε απο τσιμέντο.

Αν η ίδια κατάσταση είναι και σε όλη την άλλη περιοχή, τι γίνεται έλεγαν μεταξύ τους. Το θεωρούν επίσης περίεργο που δεν έχουν κλείσει όλη την περιοχή και δεν απομακρύνανε τα αυτοκίνητα, ελπίζουν ότι ο δήμος ή η περιφέρεια θα πιέσουν το αρμόδιο υπουργείο να ξεκινήσει τα έργα «χτες» και όχι να μπλέξουμε πάλι στην γραφειοκρατία. Μην ξεχνάμε ανέφερε κάποιος ότι ο Δήμαρχος όλη αυτή την περιοχή την γνωρίζει καλά γιατί πριν αναλάβει την καρέκλα γινόνταν σχεδόν κάθε Κυριακή εκδηλώσεις «Χωρίς Μεσάζοντες». Ελπίζουμε να ασχοληθεί ανέφεραν όλοι και όχι να είναι απών όπως είναι και τώρα.

Η επόμενη μέρα …Μπάζωμα η Σκέπασμα του Ιλισσού το 1987 ..Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι βρισκόταν στο σημείο αυτό και συζητούσαν κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο όλα είχαν φτιαχτεί στο πόδι αλλά και σήμερα δεν υπάρχει καμιά μελέτη ή έργο από το δήμο για όλη αυτή την περιοχή , το περισσότερο κομμάτι είναι κούφιο απο κάτω είναι ο Ιλισσός ο οποίος επικαλύπτηκε απο τσιμέντο. Αν η ίδια κατάσταση είναι και σε όλη την άλλη περιοχή τι γίνεται έλεγαν μεταξύ τους. Το θεωρούν επίσης περίεργο που δεν έχουν κλείσει όλη την περιοχή και δεν απομακρύνανε τα αυτοκίνητα, ελπίζουν ότι ο δήμος η περιφέρεια θα πιέσουν το αρμόδιο υπουργείο να ξεκινήσει τα έργα "χτες' και όχι να μπλέξουμε πάλι στην γραφειοκρατία.Μήν ξεχνάμε ανέφερε κάποιος ότι ο Δήμαρχος όλη αυτη την περιοχή την γνωρίζει καλά γιατί πριν αναλάβει την καρέκλα γινόταν σχεδόν κάθε Κυριακή εκδηλώσεις "Χωρίς Μεσάζοντες" .Ελπίζουμε να ασχοληθεί ανέφεραν όλοι και όχι να είναι απών όπως είναι και τώρα.

Gepostet von Kallithea Press – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ am Freitag, 11. Mai 2018

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ