Η επιμνημόσυνη τελετή στο Μνημείο των Σοβιετικών Μαχητών (φωτογραφίες)

212

Σε συγκινητικό κλίμα τελέσθηκε χτες 9 Μαΐου 2010 και ώρα 18:00 στο Μνημείο των Σοβιετικών Μαχητών πεσόντων για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της Ελλάδας (1941 – 1944) η επιμνημόσυνη τελετή, με την ευκαιρία της 72ης επετείου της Νίκης στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τελέσθηκε δοξολογία από τον Αρχιμανδρίτη Νικόλαο Κλαδή  Προισταμένου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλλιθέας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σοφιανίδης  και ακολούθησαν ομιλίες του Δημάρχου Καλλιθέας, του Ειδικού Συμβούλου της Ρώσικης Πρεσβείας, του πρέσβη του Καζακστάν κ.α.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αττικής κ. Καπάταη, τον Δήμαρχο Καλλιθέας, τον πρέσβη της Αρμενίας, τον Ειδικό σύμβουλο της Ρώσικης πρεσβείας, τον πρέσβη του Καζακστάν και άλλων πρεσβειών χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνορωσικού Συνδέσμου κ. Παύλου Χρήστου, τον πρόεδρο της ΑΡΓΩ, τον πρόεδρο του Μιθριδάτη, τον Δντή του Ρωσσικού σχολείου Καλλιθέας, τον κ. Ψαλιδόπουλο Θοδωρή επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Μπροστά η Καλλιθέα», τον κ.Βαγγέλη Παπαδάκη της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Κίνηση Πολιτών», τον κ. Κωσταντίνο Γρίβα επικεφαλή του δημοτικού συνδυασμού «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας» κ.α

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ