Η εκδήλωση της … ΟΝΝΕΔ φάντασμα

Κάποτε η ΟNNEΔ Καλλιθέας πρωταγωνιστούσε. Είχε φτάσει σε σημείο να είναι απαραίτητη για τις εκδηλώσεις των πολιτικών, γιατί όλοι ήξεραν τότε ότι η ΟNNEΔ Καλλιθέας είχε πολλούς νεολαίους ως μέλη και μάλιστα ενεργά.

Χτες 9/7/2017 επιβεβαιώθηκε ότι η σημερινή ΟNNEΔ Καλλιθέας αποτελεί ένα «μαγαζάκι» που συστεγάζεται με την Τοπική, όχι μόνο γιατί έχει χάσει την παλιά της δυναμική, αλλά κυρίως γιατί και οι δύο οργανώσεις –ελλείψει ενδιαφερομένων συνυποψηφίων  στις εσωκομματικές εκλογές – έχουν ουσιαστικά διορισμένα διοικητικά συμβούλια από τον κ Κάρναβο, από τον οποίο και εξαρτάται πλέον η επιβίωσή τους.

Επόμενο είναι οι τοπικές κομματικές οργανώσεις να λειτουργούν σύμφωνα με τα συμφέροντά του σημερινού Δημάρχου, τα οποία όμως σπάνια συμβαδίζουν με τα συμφέροντα του κόμματος, το οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

Η κατάσταση αυτή είναι γνωστή στα τοπικά κομματικά μέλη και φίλους της ΝΔ, η πλειοψηφία των οποίων δε στηρίζει τον κ Κάρναβο, με αποτέλεσμα οι οργανώσεις αυτές να έχουν χάσει πλέον την επαφή με τους οπαδούς και να αναλώνονται στην εσωστρέφεια που τις χαρακτηρίζει (Καρναβικοί κατά Μπαρμπακικών), μη διστάζοντας μερικοί εξ αυτών να αποστασιοποιούνται ή και να σαμποτάρουν ακόμα την υπόλοιπη νομαρχιακή και κεντρική δραστηριότητα του κόμματος της ΝΔ.

Η «ΟΝΝΕΔ» έφτασε σε σημείο χτες, ακόμα και τις προσκλήσεις των 10 ευρώ της χθεσινής εκδήλωσης να τις μοιράζει η Αντιπρόεδρος της ΤΟ, συμβασιούχος και εκμισθώτρια ακινήτου στο Δήμο (με αυξημένες αρμοδιότητες μέσα και έξω). Προφανώς  τα χρόνια δεν έχουν σημασία ή το όριο ηλικίας στην ΟΝΝΕΔ αυτή, όπου ελλείψει μελών η κυρία αυτή ευχαρίστως εκτελεί και χρέη Οννεδίτισας.

Συμβασιούχοι του δήμου Καλλιθέας τυχαίνουν και άλλα μέλη του ΔΣ της Τοπικής ΝΔ. Προσκαλούν βέβαια μόνο όσους πάνε με τα νερά του κ. Κάρναβου, οι λοιποί νεοδημοκράτες είναι… ανεπιθύμητοι. Γι αυτό και οι εκδηλώσεις τους είναι τρεις κι ο κούκος.

Στην εκδήλωση που υποτίθεται ότι θα ήταν για την ενημέρωση του κόσμου από δυο βουλευτές, παρουσιάστηκαν από το δήμο μόνο οι κ. Γαιτανης Τ, Καλογεροπουλος Κ,  Πασχου Α, Μπαρμπακος Ε, Κουτσογιαννης και  Ζακκας, ο  Πρόεδρος Καλαμπαλικης και άλλα τρία-τέσσερα άτομα από το Δ.Σ της Τοπικής. Αναζητούσαμε να δούμε τους νέους την νεολαία της ΟΝΝΕΔ, άλλα δεν τους είδαμε …

Μια μικρή εκδήλωση μεσηλίκων και ηλικιωμένων οργανώθηκε  λοιπόν χτες, με καμιά τριανταριά άτομα και ομιλητές τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ κ. Κικίλια και την Τομέαρχη Αθλητισμού κ. Καραμανλή, γεγονός που δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στην Καλλιθέα δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά… με αυτούς που την ανέλαβαν.

Το μαγαζί που έγινε η χθεσινή εκδήλωση βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο και θεωρείται στέκι των εκλεκτών της Διοίκησης. Ακριβώς εκεί οργανώνονται τελευταία και μουσικές εκδηλώσεις του δήμου (μέχρι και τη δημοτική φιλαρμονική έφεραν), πιθανόν  για να διασκεδάζει τους δημοτικούς θαμώνες του μιας και ο «ελεύθερος πεζόδρομος» για τους δημότες, ακόμα και τα  δέντρα μπροστά στο δημαρχείο, έχουν καταληφθεί από τέντες και τραπεζοκαθίσματα. Εκεί μπροστά κάποτε κόπηκε κι ένα ….ενοχλητικό δέντρο.

Η kallitheapress.gr ήταν εκεί για να καταγράψει την εκδήλωση, αλλά από την εικόνα που είδαμε και σας δείχνουμε, μάλλον δεν αξίζει να σας απασχολήσουμε ξανά με την ανύπαρκτη νεολαία της ΝΔ στην Καλλιθέα.

ο….πεζόδρομος !!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ