Η ΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΦΙΝΓΚΤΟΝ (ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ)

Η Αριάννα Χάφινγκτον του Δημήτρη Λυμπερόπουλου…

Οι Δημόσιες αναρτήσεις του Δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου στη δημόσια σελίδα Fb αποτυπώνουν την ιστορία ανθρώπων που πρωταγωνιστούν ή πρωταγωνιστούσαν. Στη σελίδα www.kallitheapress.gr θα υπάρχουν αναδημοσιεύσεις απο τη σελίδα του.

Με τον ιστότοπό της Huffington Post κυριαρχεί στις ΗΠΑ και επηρεάζει ακόμα και μεγάλες πολιτικές και οικονομικές προσωπικότητες σε παγκόσμια κλίμακα, ήρθε στην Αθήνα.
Την θυμάμαι κοριτσάκι να την καμαρώνει ο πατέρας της Στασινόπουλος – οικονομικός συντάκτης – και κάποιος παλαιός συνάδελφος (νομίζω ο Γιάννης Κοκκινάκης) να λέει : Αυτό το κορίτσι θα γίνει άγγελος, μπορεί όμως και διάβολος !

Να που έγινε και τα δύο – το πρώτο για τους φίλους της, το δεύτερο για τους εχθρούς της…
Σπούδασε και έμπλεξε με τους λόρδους στην Αγγλία, κυκλοφόρησε βιβλίο στην Αμερική για την Κάλλας, δημοσιογράφισε, χώθηκε ηγετικά στα ΜΜΕ, πολιτεύτηκε, έγινε δημοφιλής… Α ρε Στασινόπουλε που έβγαζες μια εβδομαδιαία εφημεριδούλα και γύριζες να βρεις καμιά διαφήμιση… Που ‘σαι να καμαρώσεις τη διάσημη πολυεκατομμυριούχα κόρη σου – και στα πόδια της πολιτικοί, οικονομολόγοι… Όχι βέβαια οι δικοί μας ξερόλες του γκουβέρνο και του φατσομπουκιού… Αλλά κι΄εγώ που κάνω τον παντογνώστη, δεν καταλαβαίνω γρι απ΄ όσα λέει το παρακάτω κείμενο για την Αριάννα μας. Είπαμε παραμένω οπισθοδρομικός.
Νομίζω είχε και μια αδερφούλα και καθώς κοίταζαν τον Γιάννη Κοκκινάκη, τις φίλεψε καραμελίτσες που είχε για να κόψει το τσιγάρο…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ