Ημερίδα Ασφάλειας Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Το Δίκτυο Ενημέρωσης Ιδιωτικής Ασφάλειας Ελλάδος , το Πανελλήνιο Σωματείο Ασφαλείας Προσώπων, Υποδομών & Χρηματαποστολών «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το Σωματείο Security Team Δυτικής Κρήτης, με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Συνοδών Ασφαλείας, της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Ε.Σ.Ε.Μ.Ε., του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών Ι.Δ.Α.Φ.Κ., & η Κίνηση Οργανωτικότητας Cosmopolis – Organicity Movement, διοργανώνουν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 από τις 9.00π.μ. έως τις 16.55 Ημερίδα Ασφαλείας με θέμα: «ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ & ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ –ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αλίμου «Κάρολος Κουν», Υψηλάντου & Θησείου στον Άλιμο με την Υποστήριξη του Δήμου Αλίμου και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών Ι.Δ.Α.Φ.Κ. καθώς επίσης με την Αδελφοποίηση και Συμβολή του Παγκρήτιου Σωματείου Φυλάκων της Κύπρου.
Στα πλαίσια των στόχων μας παραμένει η αναβάθμιση του κλάδου μας στα πρότυπα της Πολιτικής Προστασίας και η προετοιμασία & Εκπαίδευση της διασφάλισης των πολιτών και γενικότερα του ανθρωπίνου δυναμικού.
Για ενδεχόμενες αλλαγές στο Πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί θα ενημερώνεστε από τους συνδιοργανωτές με σχετική ανάρτηση.
Φωτογραφική Κάλυψη: Κωνσταντίνος Χατζηπαντελής Γ.Γ. Ι.Δ.Α.Φ.Κ.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Δημήτρης Κανναβός 6987027918

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ