Ευχές στους μαθητές – ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων και οι υποψήφιοι βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους κάνοντας όνειρα για την εισαγωγή τους στη σχολή της επιλογής τους.

Σ’ αυτή τη διαδικασία κοντά τους ως συνοδοιπόροι των παιδιών είμαστε όλοι εμείς οι γονείς. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας είναι κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους αυτή τη δύσκολη περίοδο της σχολικής τους ζωής.

Ως γονείς οφείλουμε να λειτουργούμε υποστηρικτικά και εμψυχωτικά απέναντι στα παιδιά μας, να τα ακούμε και να τα καθησυχάζουμε. Πρέπει να τονώνουμε τα κίνητρά τους θυμίζοντας τους στόχους τους και δείχνοντας ότι πιστεύουμε σε αυτά και στην προσπάθειά τους.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που δοκιμάζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και στις εξετάσεις των γυμνασίων και λυκείων της χώρας. Να αγωνιστείτε με την ψυχή σας πιστεύοντας στον εαυτό σας !

Θυμίζουμε πως η αξία κάθε παιδιού σε καμιά περίπτωση δε μετριέται με την αποτυχία ή την επιτυχία του στις εξετάσεις.

«Η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος».  George Eliot, συγγραφέας από τη Βρετανία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ