Ευχές – Ένωση Καταναλωτών Καλλιθέας

Διανύουμε ίσως μία από τις δυσκολότερες περιόδους στην οικονομική ιστορία της ανθρωπότητας, με αποτέλεσμα η έννοια του όρου αξιοπρεπής διαβίωση, να μην μπορεί να διακριθεί στο βάθος του ορίζοντα, ούτε με το πιο σύγχρονο τηλεσκόπιο.

Ελάχιστες οι ευημερούσες οικογένειες και χώρες, λόγω της συνθλιπτικής λαίλαπας των φορολογικών μέτρων, που εξουθενωτικά, απαράδεκτα και επιβραδυντικά της αναπτύξεως βιώνουμε και οι Έλληνες καταναλωτές, με την ημέρα τη ημέρα κλιμακούμενη φτωχοποίηση και εκμηδένιση μισθών και συντάξεων.

Τραγικός αποδέκτης η μείωση της αγοραστικής ικανότητας, ο περιορισμός της κατανάλωσης στο όριο της επιβίωσης, η απώλεια της πρότερης δυναμικής της μεσαίας τάξης και συνακόλουθα η ισοπέδωση των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων.

Αυτή η συνέχεια, είναι μητέρα και τροφός της καθημερινής εγκληματικότητας που διαπιστώνεται.

Σαν καταναλωτές, καλό είναι, να ιεραρχούμε τις ανάγκες μας, να ελέγχουμε τιμές, ημερομηνίες λήξεως προϊόντων, σφραγίδες στο κρέας, αποφυγή μη εποχικών φρούτων και λαχανικών και να εξετάζουμε τις συνθήκες υγιεινής των καταστημάτων.

Οι γονείς να μεριμνούν και να ελέγχουν την αναγραφή της ένδειξης CE και την ανάγνωση των εσώκλειστων οδηγιών στα παιδικά παιχνίδια.

Με σημαιοφόρο σας, αγαπητοί Καλλιθεάτες καταναλωτές, την επαγρύπνηση κατά του πολυπλόκαμου τέρατος της ακρίβειας, που γεννά την ανεργία και την πεποίθηση ότι, σαν Ένωση Καταναλωτών Καλλιθέας (συνέχεια του Συνδέσμου Καταναλωτών Καλλιθέας, που ιδρύθηκε το 1993), είμαστε ταγμένοι στο πλευρό σας, στη φιλόξενη και εξυπηρετούσα όλους διεύθυνση των γραφείων μας, επί της οδού Φιλαρέτου 60 Καλλιθέα, σημείο κεντρικό και κατά γενική ομολογία προσβάσιμο, στέλνουμε ολοκάρδιο ευχετήριο μήνυμα για αγωνιστικότητα, δύναμη, αισιοδοξία, κυρίως όμως για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-4-2018

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Καταναλωτών Καλλιθέας

Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 60 – 176 72 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΤΗΛ.: 210-95 77 045 FAX.: 210-95 77 044
e-mail: ekatkal@otenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ