Επιστολή διαμαρτυρίας του δημάρχου Καλλιθέας στη Λίνα Παπαδάκη

140

Επιστολή με αφορμή το άρθρο της Λίνας Παπαδάκη που δημοσιεύθηκε στο liberal «Η θάλασσα εκδικείται», με θέμα τη ρύπανση στον Σαρωνικό, απέστειλε ο δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Ο κ. Κάρναβος, αφού επισημαίνει ότι δεν διαφωνεί με τα πολλά από όσα γράφει η Λ. Παπαδάκη, ζητά να γίνει γνωστό ότι οι επιπτώσεις από την μόλυνση στο τμήμα της παραλίας της Καλλιθέας ήταν ασήμαντες, λόγω και των ρευμάτων αλλά και της έγκαιρης τοποθέτησης από τον δήμο αντιρρυπαντικού φράγματος.

Αναλυτικά η επιστολή του δημάρχου Καλλιθέας:

«Αγαπητή κα Παπαδάκη,

Διάβασα το άρθρο σου και ομολογώ πως δύσκολα θα μπορούσα να διαφωνήσω με πολλά από όσα γράφεις.

Ο Σαρωνικός ήταν και είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε στην Αττική και πολύ φοβάμαι ότι αυτά που κάνουμε για να τον κρατήσουμε ζωντανό και όμορφο, είναι λίγα.

Επίτρεψε μου μόνο μια επισήμανση, που δεν αλλάζει την ουσία του κειμένου σου, όμως έχει σημασία για εμάς, στην Καλλιθέα.

Οι επιπτώσεις από την μόλυνση στο δικό μας τμήμα της παραλίας ήταν ασήμαντες, λόγω και των ρευμάτων αλλά και της έγκαιρης τοποθέτησης από τον δήμο αντιρρυπαντικού φράγματος.

Θα ήθελα λοιπόν, να επανορθώσεις σε αυτό το σημείο για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους χρήστες της μαρίνας μας και της παραλιακής ζώνης, που ως επί το πλείστον είναι αθλητές, αλιείς αλλά και κάτοικοι.

Σε ευχαριστώ».

 

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ KALLITHEAPRESS

Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ Στείλε και στη Λίνα Παπαδάκη εξώδικο, κε Κάρναβε

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ