Επίσκεψη στη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ από τη κ. Ντολαπτσή Τιτή και τον κ. Γιοβανίδη Νίκο

Η κ. Ντολαπτσή Τιτή ήρθε για να δει απο κοντά τους ανθρώπους της Κοινωνικής Μέριμνας και αυτούς που ήρθαν απο την Στέγη των Αγίων Αποστόλων μετά το τραγικό συμβάν.

Δεσμεύτηκε ότι θα διαθέσει τους γιατρούς του Ιάσιου Θεραπευτήριου που έχει να έρχονται να βλέπουν τους ανθρώπους αυτούς, όπως επίσης όσοι χρειάζονται άμεση ιατρική φροντίδα ότι μπορεί να έρθει ασθενοφόρο.

Ο κ. Γιοβανίδης δεσμεύτηκε ότι θα κοιτάξει άμεσα να έρθει και να προσφέρει ότι χρειάζεται. Μαζί τους ήταν και η κ. Ζαμπία δημοτική Σύμβουλος Μοσχάτου, η οποία ως κομμώτρια που είναι, δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα τους κουρέψει. Οι άνθρωποι χάρηκαν παρά πολύ και το έδειξαν κιόλας.

Όλοι τους δεσμεύτηκαν ότι θα είναι δίπλα τους όπως ανέφεραν και στην Γενική Γραμματέα την κ. Σγουρώφ.

Έκπληξη μας προκαλεσε η αγάπη όλων αυτών των ανθρώπων για την κ. Ντολαπτσή αλλά και για τη Γενική Γραμματέα την κ. Σγουρώφ που σε ελάχιστα λεπτά δημιούργησε και μια μικρή μουσική δράση κάτι που όπως μας τόνισαν οι άνθρωποι γίνεται πολλές φορές.

Η κ. Ντολαπτσή επίσης μας ανέφερε:
Από την επίσκεψή μου σήμερα το μεσημέρι στη Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου είχα τη χαρά και την τιμή να με συνοδεύσουν ο εκλεκτός επιχειρηματίας Νίκος Γιοβανίδης και η Δημ. Σύμβουλος Μοσχάτου -Ταύρου Ζαμπία Γαβαλά. Ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες του Ιδρύματος και ο καθένας από την πλευρά του θα συμβάλλει όπως μπορεί. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκέπτεται τους γέροντες εκεί, η κουβέντα και η συντροφιά είναι πολύτιμα δώρα !!!
Ευχαριστώ την κυρία Ελεάννα Σγουρώφ και όλο το Δ.Σ. για την ενημέρωση – τα θερμά μου συγχαρητήρια για όλα αυτά που προσφέρετε σε αυτούς τους ανθρώπους !!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ