Επίσκεψη αντιπροσωπείας του 142ου Σχολείου Μόσχας στη Νέα Σμύρνη

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανοίγει τα σύνορά του και στο χώρο της παιδείας με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και δράσεων μέσα από τις οποίες τα παιδιά του Δήμου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά συστήματα εκμάθησης, διαφορετικές κουλτούρες, γλώσσες και συμπεριφορές.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην πόλη της Ν. Σμύρνης πενταμελής αντιπροσωπεία από το 1420ό σχολείο της Μόσχας, υπό την Δρ. Αντονίνα Νικολάεβα, Διευθύντρια του σχολείου και Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μόσχας. Κατά την παραμονή τους θα ξεναγηθούν στο Δήμο, θα υπογράψουν Σύμφωνο Συνεργασίας με την Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης και θα προετοιμάσουν Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου για κοινές δράσεις.

Την ρώσικη αποστολή υποδέχθηκαν το πρωί στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο. Ακολούθησε  επίσκεψη στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης ενώ την Παρασκευή η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στο Ψηφιακό Μουσείο. Στις 11.30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με την Ευαγγελική Σχολή και η ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων για την υπογραφή Πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των Αντιδημαρχιών των δύο Δήμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ