Επίθεση κατά του Λάζαρου Λασκαρίδη, το απόγευμα στην Καλλιθέα από αγνώστους …

Επίθεση στον Λάζαρο Λασκαρίδη…

Σύμφωνα με καταγγελία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» έπεσε θύμα επίθεσης για αυτό το λόγο προσέφυγε στο αστυνομικό τμήμα με μέλη της παράταξης και κατέθεσε μήνυση και ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση.
Από την στιγμή που έγινε γνωστό μέσω της προσωπικής του σελίδας αμέσως άρχισαν οι σχολιασμοί συμπαράστασης. Οφείλουμε να τονίσουμε και εμείς ότι κατακρίνουμε το γεγονός. Να γίνει έρευνα ώστε να βρεθούν οι ένοχοι και ελπίζουμε η πολιτική-δημοτική αντιπαράθεση που ήδη έχει ξεκινήσει να μην φτάσει σε σημείο να μας θυμίζει άλλες εποχές.

Η δήλωση της παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στις 7 το απόγευμα ο επικεφαλής της παράταξής μας και δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης ενώ περπατούσε στην οδό Ανδρομάχης, λίγο πριν από τη συμβολή της με τη Χαροκόπου, δέχτηκε πισώπλατα επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος του επέφερε δύο ισχυρά χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τον εξύβρισε χυδαία και ετράπη σε φυγή, επιβαίνοντας ως συνοδηγός σε μοτοσυκλέτα.

Στη συνέχεια, ο Λάζαρος Λασκαρίδης, συνοδευόμενος από τα στελέχη της παράταξης Νάσο Πρέντζα και Απόστολο Σκαρλέτο, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, όπου κατέθεσε μήνυση και ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση.

Είναι σαφές ότι η φωνή του Λάζαρου Λασκαρίδη, η φωνή της παράταξής μας, ενοχλεί τη διαπλοκή της πόλης. Όμως, οι τραμπουκισμοί της δεν μας φοβίζουν. Η φωνή μας όχι μόνο θα παραμένει δυνατή αλλά θα ενταθεί κιόλας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ