Εξηγήσεις Μητσοτάκη ζητά το Μαξίμου για τις συναναστροφές Αυγενάκη

«Η ανοχή στην ανομία, και η ανομία της ανοχής, ανθίζουν πολύ κοντά του»

Σιγή ιχθύος τηρεί μέχρι στιγμής η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τους ισχυρισμούς της εφημερίδας Documento σχετικά με σχέσεις του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, με εκβιαστές και εμπόρους όπλων.

Πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που με ανακοίνωσή του ζητά εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και το Μαξίμου εγκαλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας πως η επίκαιρη ερώτησή του «είναι μια ευκαιρία να διαφωτίσει όλους τους Έλληνες για τηνεμπλοκή που φέρεται να έχει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του σε κυκλώματα με εγκληματική δράση.

 Να απαντήσει στα ερωτήματα που εγείρουν οι αποκαλύψεις για «εξυπηρετήσεις» ατόμων που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων, απειλές κατά δημοσιογράφων, κλπ».

Στη συνέχεια αναφέρει: Από τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από καταγγελίες για συκοφαντίες και παρακράτος.

Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις.Διαφορετικά θα αποδειχτεί ότι η ανοχή στην ανομία, και η ανομία της ανοχής, ανθίζουν πολύ κοντά του.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento:

Τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento σχετικά με τις διασυνδέσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εγκληματικά κυκλώματα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Λ. Αυγενάκης φέρεται να έχει προχωρήσει σε διάφορες εξυπηρετήσεις-διευκολύνσεις ανθρώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως εκβιασμοί, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων και πολλά άλλα ακόμα.

Αναμένουμε από τον Λ. Αυγενάκη αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται να ανησυχεί για τη δήθεν ανομία που επικρατεί, τις απαραίτητες εξηγήσεις.

altsantiri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ