Εξαγγελίες του …ΘΑ Πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ

Άρθρο του Τάκη Διαμαντοπούλου (επιχειρηματία – στελέχους της Ένωσης Κεντρώων)

Η περιβόητη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν είχε εκπλήξεις. Αναμενόμενα τα αποτελέσματά της, ο κ. Τσίπρας έδειχνε άνετος, αλλά δεν ήταν, βάφτισε τις προεκλογικές παροχές «διόρθωση των αδικιών» και δέσμευσε χρονικά την επόμενη κυβέρνηση, αφού τα μέτρα που εξήγγειλε ξεπερνούν κατά πολύ τα χρονικά όρια της παρούσας κυβέρνησης.

Για τον ΕΝΦΙΑ, που θα καταργούσε μικρές μειώσεις σε δυο δόσεις, για την ανάπτυξη προσευχήθηκε να είναι καλά οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, μήπως και επενδύσουν κανένα δολάριο, για τους πλειστηριασμούς κουβέντα, για τις κατασχέσεις ούτε λέξη, για το μέρισμα θα δούμε τον Δεκέμβριο και η «θεϊκή» απάντηση δόθηκε στο ερώτημα για την περικοπή των συντάξεων. Θα πείσουμε τους δανειστές, πριν από τέσσερα χρόνια τους αποκαλούσε τοκογλύφους, ότι η μείωση των συντάξεων δεν χρειάζεται και συνέχισε, λέγοντας ότι αυτή η προσωπική διαφορά αφορά μια ομάδα συνανθρώπων μας πάνω από 70 ετών και άρα η ζωή θα αποδείξει, πως δεν χρειάζεται αυτό το μέτρο.

Δηλαδή, ο Θεός θα έχει τον τελευταίο λόγο για τον κ. Τσίπρα, στην προσπάθειά του να πείσει τους εταίρους μας. Παναγία μου τι ακούμε, ο Θεός να βάλει το χέρι του να σταματήσει αυτός ο κατήφορος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ