ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για το ΠΑΣΧΑ 2017

Την Τρίτη 11 Απριλίου 2017, στα γραφεία της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Πρόεδρο κα Βάσω Μαργαρίτη και Επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη», τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και από τις εθελόντριες – μέλη της Ένωσης, η 1η διανομή τροφίμων ενόψει των εορτών του Πάσχα, μέσα σε κλίμα αγάπης σεβασμού και συγκίνησης.

Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε γυναίκες και παιδιά οικογενειών με οικονομικά και προβλήματα υγείας της Καλλιθέας, για το Πασχαλινό τραπέζι.

Στον χαιρετισμό της η κα Βάσω Μαργαρίτη,  ευχαρίστησε θερμά τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της ΕΝ.Ε.Ο.Ν Καλλιθέας για την οικονομική τους προσφορά,  το super market Σκλαβενίτης, την εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, καθώς και τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ. Σ. της ΣΤ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και ευχήθηκε σε όλες τις οικογένειες Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Τους διαβεβαίωσε, ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να είναι δίπλα τους όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή την δύσκολη οικονομικά εποχή στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Τέλος τους ανακοίνωσε, ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη διανομή τροφίμων μετά το Πάσχα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ