ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ: ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Το ελληνικό τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του στη χώρα μας αλλά και την ανανέωσή του και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο: Μετά από απόφαση της διεθνούς διοίκησής της η οποία έκανε δεκτή την πρόταση του ελληνικού τμήματος το ετήσιο Πανευρωπαϊκό συνέδριο και η ετήσια Γενική Συνέλευση θα διοργανωθούν στην Ελλάδα.

Μετά από συνεννοήσεις και επαφές με τον Σύλλογο των Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, το Πανευρωπαϊκό Δημοσιογραφικό Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο και η Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι στις 29/11-2/12/2018 και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Τα κεντρικά θέματα του συνεδρίου που θα γίνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου θα είναι: “ Μπορεί η Ευρώπη να παραμείνει δημοκρατική;” και ”Το νέο τοπίο διαμορφώνεται στα ΜΜΕ”.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Επειδή πρόκειται για σημαντικό γεγονός για την Αιτωλοακαρνανία, τη Δυτική Ελλάδα και γενικότερα για τη χώρα μας, φροντίζουμε ώστε η διοργάνωση να είναι επιτυχημένη και οι περίπου 80 συνάδελφοί μας, από τις χώρες της ΕΕ που θα μας επισκεφθούν να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του νομού και να φύγουν από την Ελλάδα, με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στόχος των Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων είναι να “μπει” ο νομός στον τουριστικό χάρτη, καθώς διαθέτει φυσικό κάλλος, σημαντική ιστορία, (Μεσολόγγι, Ναύπακτος, Βόνιτσα) πολλά νερά-πέντε λίμνες, μεγάλα ποτάμια Αχελώος, Εύηνος και χιλιόμετρα ακτογραμμές στο Ιόνιο Πέλαγος, τον Πατραϊκό κόλπο και τον Αμβρακικό κόλπο.

Σάγια Τσαουσίδου

Διεθνής Αντιπρόεδρος AEJ

hellenicmediagroup.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ