ΕΝΑΚ – Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία

1033

 

Η ΕΝΑΚ – Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία ιδρύθηκε το 1996 από τον Καλλιθεάτη Νίκο Γιοβανίδη και ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη της Ναυαγοσωστικής και της Διάσωσης στην Ελλάδα.

Με σύνθημα ΓΙΝΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ & ΒΡΕΣ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ η Ναυαγοσωστική είναι ένα επάγγελμα με προοπτική, λόγω των κενών θέσεων εργασίας που δημιουργούνται κάθε χρόνο. Κάθε σεζόν απασχολεί χιλιάδες ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

H ENAK έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εύρεσης εργασίας σε Ξενοδοχεία και Δήμους, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο FB για να μαθαίνετε τις νέες θέσεις εργασίας & όλα τα νέα της Ναυαγοσωστικής.

Τα μαθήματα ξεκινάνε κάθε Δευτέρα (όλο το χρόνο) και είναι διάρκειας 2 εβδομάδων, απογευματινές ώρες 08:00 – 11:00μμ. Λειτουργούν και ιδιαίτερα μαθήματα.

Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους & ειδικές κατηγορίες (γυμναστές, στρατιωτικοί, πολύτεκνοι).

Η ΕΝΑΚ – Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας στον τομέα της Ναυαγοσωστικής και μία από τις παλιότερες Σχολές στην Ελλάδα.

Είναι αναγνωρισμένη Ακαδημία από το Υπουργείο Ναυτιλίας – Αιγαίου και το Λιμενικό Σώμα Ελλάδος (Α.Π.:2118.6/49/2014/1545 ΑΤ.:580441). Είναι η πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης, με την ονομασία ΕΝΑΚ Rescue Team.

Με εγκαταστάσεις μοναδικές για τα Ελληνικά δεδομένα (υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας – μαθήματα πρακτικά στην θάλασσα και σε κολυμβητήρια) και με πάνω από 8,600 αποφοίτους (με πολλούς από αυτούς ήδη να εργάζονται χάρη στο τμήμα επαγγελματικής αποκατάστασης της Ακαδημίας), η ΕΝΑΚ αναπτύσσει σταθερά τη Ναυαγοσωστική στην Ελλάδα από το 1996.

Διαθέτει πλήρη ναυαγοσωστικό εξοπλισμό για μια τέλεια εκπαίδευση όπως: ΤΖΙΠ 4Χ4, Ναυαγοσωστικό φουσκωτό σκάφος R15-Watercraft (το Πρώτο & Μοναδικό στην Ελλάδα) jet ski, κλπ.

Καλύπτει τις ανάγκες για Ναυαγοσωστική κάλυψη πρωταθλημάτων και αγώνων.

Συμμετέχει σε πανευρωπαϊκά συνέδρια και η συνεργασία με Οργανισμούς και Ινστιτούτα του εξωτερικού, προσδίδουν στην Ακαδημία την αίγλη και τα χαρακτηριστικά μιας ισότιμης Ακαδημίας στο χώρο της Ναυαγοσωστικής, σε διεθνές επίπεδο.

Πτυχιούχοι της ΕΝΑΚ ήταν μέλη της Εθνικής Ομάδας Ναυαγοσωστικής που έλαβε μέρος για πρώτη φορά στους Παγκόσμιους Αγώνες Ναυαγοσωστικής, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία.

ΕΝΑΚ – Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία

Ματζαγριωτάκη 72 & Θησέως 161

Πλατεία Δαβάκη – 17672 Καλλιθέα.

Τηλ: 210-9575470

www.enak.gr

e-mail: enaknet@gmail.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ