Ελλάδα 2017 …εύχονται… σωρηδόν «Χρόνια Πολλά» στον Νίκο Καζαντζάκη!

Η σελίδα «Νίκος Καζαντζάκης» στο facebook γέμισε με ευχές για τον μεγάλο Έλληνα συγγραφέα, με τους διαχειριστές ν’ αναγκάζονται να «διευκρινίσουν» πως ο Καζαντζάκης δεν… ζει πια.

Εντάξει, είναι, εν μέρει, λογικό: μέσα στον πανικό του να προλάβεις να ευχηθείς χρόνια πολλά σε όλους τους Νικόλες και τις Νικολέ(τ)τες που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή, το ρημάδι το κινητό σου εμφανίζει κι ένα «Νίκος Καζαντζάκης» κι εκεί αρχίζουν να σε ζώνουν τα φίδια.

«Ω που να πάρει, τον Καζαντζάκη ξέχασα! Και παρεξηγείται κι εύκολα αυτός…», σκέφτεσαι και στέλνεις άμεσα κάτι σαν «Χρόνια σου πολλά Νίκο, γερός και δυνατός να είσαι και να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή. Καλά να περάσεις σήμερα ό,τι και να κάνεις!».

Κάπως έτσι πρέπει να ήταν τα δεκάδες μηνύματα που έλαβαν στο inbox της σελίδας «Νίκος Καζαντζάκης» στο Facebook οι διαχειριστές, οι οποίοι αναγκάστηκαν να προβούν σε… διευκρινιστική δήλωση, ενημερώνοντας πως ο κορυφαίος Έλληνας διανοητής δυστυχώς έχει πεθάνει και η σελίδα απλώς τιμά το έργο του.

Πάντως, για να μην αδικούμε αυτούς που ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», λίγο νωρίτερα να έστελναν θα τον προλάβαιναν τον άνθρωπο.

Πάνε μόλις 60 χρόνια από τον θάνατό του…

sdna.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ