Θεραπευτικά Συστήματα στην Αθήνα

Όλες οι εναλλακτικές θεραπείες επί της ουσίας είναι απόλυτα φυσικές τεχνικές, που υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένες στην κυτταρική μας μνήμη γιατί εφαρμόζονται αιώνες τώρα από πολιτισμούς σε όλον το πλανήτη γη. Αγκαλιάζουν τον άνθρωπο ολιστικά, χρησιμοποιώντας την ζωτική ενέργεια του σύμπαντος, που είναι η πηγή όλης της δημιουργίας, έχοντας την πρόθεση να βρεθεί το αίτιο σε κάθε ασθένεια και παράλληλα, ο ίδιος ο άνθρωπος να ανακαλύψει και να αγαπήσει τον εαυτό του. Γενικότερα τον οδηγούν στην αυτογνωσία, στην εξέλιξη της ψυχής του, καθώς σε σωματική, ψυχολογική και νοητική ισορροπία και ευεξία. Επίσης είναι σημαντικό να πούμε πως, οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται στην κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.
‘Αν δεν είναι στο χέρι σου να αλλάξεις μία κατάσταση που σου προκαλεί πόνο, μπορείς να επιλέξεις την στάση με την οποία θα αντιμετωπίσεις αυτήν την δοκιμασία.’
Βούδας

Θεραπευτικά Συστήματα

Περιοχή : Πλατεία Βάθης – Λιοσίων 33,  1ος όροφος (έναντι του 6ου Εσπερινού Ενιαίου Λυκείου Αθηνών) Αθήνα Τ.Κ 10439

Κιν: 6987 345975

Εφαρμογή Θεραπευτικών Συστημάτων  Σιάτσου, Ρέϊκι, μασάζ, τεχνικές της γιόγκα, Pranic Healing, Theta Healing

Τα θεραπευτικά συστήματα προσφέρουν :  Εξισορρόπηση των συστημάτων του οργανισμού – Σωματική, ψυχική και νοητική ευεξία και ευφορία – Ενδυνάμωση και ενίσχυση του οργανισμού – Αποτοξίνωση και αναζωογόνηση του οργανισμού – Χαλάρωση σωματική, ψυχική και νοητική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ