Εκλογές Αλλαγής ή Συνέχειας στον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας των 200 εγγεγραμένων μελών απο τα οποία ψήφισαν οι 117 αποδεικνύει κάτι… ότι σε μια πόλη με τόσες επιχειρήσεις για κάποιους λόγους δεν υπάρχει μέχρι σήμερα συμμετοχή και άλλων επιχειρηματιών.

Μέχρι τώρα ο Σύλλογος ήταν ένα κλεισμένο «μαγαζί» που εξυπηρετούσε διάφορους κανένας απο αυτούς δεν ήρθε στην επιχείρησή μας να μας ενημερώσει για την ύπαρξή του να ζητήσει να συμμετέχουμε. Λόγια επιχειρηματιών της Καλλιθέας που δεν είναι γραμμένοι στο Σύλλογο. Όπως μας τόνισαν στο τέλος ελπίζουμε αυτό το «κλειστό Μαγαζί » να ανοίξει κάποια στιγμή γιατί θα ήταν χρήσιμος για την πόλη μας ένας σύλλογος που σκοπό έχει να σταθεί δίπλα στον επιχειτηματία και απέναντι σε οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια από όπου και αν προέρχονται.
Η γνώμη μας σαν www.kallitheapress.gr 
Στηρίζουμε την αγορά της πόλης και τα καταστήματά της, η Καλλιθέα είναι απο τις αρχές τις Χαροκόπου μέχρι τις Τζιτζιφιές – αν αποδείξουν τα μέλη που απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο ότι σκοπό έχουν την Συμμετοχή και την βοήθεια των επιχειρήσεων, τότε θα μας βρει δίπλα τους ο σύλλογος. Αν αποτελεί όμως «μαγαζί» οποιασδήποτε διοίκησης του Δήμου ή σκαλοπάτι για άλλη δημοτική ή πολιτική σκοπιμότητα, θα μας βρει απέναντι, γιατί από την αρχή ξεκινήσαμε με την αρχή δίπλα στους πολίτες και είναι καιρός οι δημότες να έχουν την δικιά τους διαδικτυακή «ΦΩΝΗ» και έτσι συνεχίζουμε..
Καλή επιτυχία σε όσους εκλέγονται …
Άρθρο Δ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ