ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ή 5ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ;

216

Έχουμε εντυπωσιαστεί……

Οι εν λόγω δαπάνες έχουν ως εξής: 1. Αμοιβή καλλιτεχνικού συγκροτήματος, ποσού ύψους χιλίων τριακοσίων εβδομήντα Ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών (1370,97) € πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι 1.700 €. 2. Ενοικίαση δύο χιλιάδων διακοσίων καθισμάτων και πεντακοσίων τραπεζιών, ποσού ύψους χιλίων τριακοσίων πενήντα Ευρώ (1.350) € πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι 1.674 €. 3. Εκτυπώσεις αφισών προγραμμάτων και προσκλήσεων, ποσού ύψους διακοσίων σαράντα ενός Ευρώ και ενενήντα τεσσάρων λεπτών (241,94) € πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι 300 €. Οι ανωτέρω δαπάνες δεν θα υπερβαίνουν το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα δύο Ευρώ και ενενήντα ένα λεπτών (2.962,91) € πλέον 24% ΦΠΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» 16/09/2017 , συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας με ΦΠΑ 1.700,00 ευρώ, με διαδικασία απ’ ευθείας ανάθεσης.

• Την ανάθεση της παραπάνω υπηρεσίας στον ΣΩΤΗΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ με Α.Φ.Μ. 145703853 έδρα ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟ αντί του ποσού των 340,00 ευρώ (απαλ/νου Φ.Π.Α.), όπως αναλυτικά περιγράφεται στην κατατεθείσα οικονομική προσφορά του αναδόχου που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.

• Την ανάθεση της παραπάνω υπηρεσίας στον ΠΑΠΑ ΑΝΔΡΕΑ με Α.Φ.Μ. 020121612 έδρα ΑΘΗΝΑ αντί του ποσού των 425,00 ευρώ (συμπ/νου νομίμου Φ.Π.Α.), όπως αναλυτικά περιγράφεται στην κατατεθείσα οικονομική προσφορά του αναδόχου που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.

Την ανάθεση της παραπάνω υπηρεσίας στον ΚΟΤΤΟΡΟ Α. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ με Α.Φ.Μ. 070862871 έδρα ΓΑΛΑΤΣΙ αντί του ποσού των 425,00 ευρώ (συμπ/νου νομίμου Φ.Π.Α.), όπως αναλυτικά περιγράφεται στην κατατεθείσα οικονομική προσφορά του αναδόχου που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ (2.200) ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ (500) ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» 16/09/2017 , συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας με ΦΠΑ 1.674,00 ευρώ, με διαδικασία απ’ ευθείας ανάθεσης.

• Την ανάθεση της παραπάνω υπηρεσίας στην εταιρεία ΠΑΝ.ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΡ.ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε., ΑΦΜ: 999778324, έδρα ΜΟΣΧΑΤΟ, ΚΟΝΙΤΣΗΣ 13, αντί του ποσού των 1.674,00 ευρώ (συμπερ/νου νομίμου Φ.Π.Α.), όπως αναλυτικά περιγράφεται στην κατατεθείσα οικονομική προσφορά του αναδόχου που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.

ΣΤΟ FACEBOOK ΟΜΩΣ

https://www.facebook.com/pg/5%CE%BF-%CE%A1%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CF%89%CE%BC%CE%B1-551363531676947/about/?ref=page_internal

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» 16/09/2017 ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: 5ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ
ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ …ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Όπως πριν από έξι (6) χρόνια, το 2011 όπου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ρουμελιωτών Καλλιθέας ξεκίνησε το ’’1ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ’’ και από τότε έγινε θεσμός, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Καλλιθέας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας θα διοργανώσει το ’’5ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ’’.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στον παραλιακό πολυχώρο της Ναυταθλητικής Μαρίνας του Δήμου (Πλησίον γηπέδου TAE KWON DO και γηπέδου BEATCH VOLLEY).

Σκοπός του ανταμώματος είναι η σύσφιξη των σχέσεων των απανταχού Ρουμελιωτών και η μεταλαμπάδευση στους νεότερους της τοπικής παράδοσης και ιστορίας της Ρούμελης.

Οι Ρουμελιώτες πιστοί πάντα στις παραδόσεις των προγόνων, όπου και αν βρέθηκαν στο διάβα των αιώνων δεν λησμόνησαν ποτέ τα πανηγύρια των περιοχών του τόπου τους. Οι μνήμες που έγιναν βίωμα ακόμα και στις νεότερες γενιές μέσα από τις αφηγήσεις οδήγησαν στην συνέχιση αυτής της παράδοσης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Η παράδοση των ανταμωμάτων ως υπαίθρια πανηγύρια, ξεκινά από τα παραδοσιακά πανηγύρια στις ορεινές περιοχές της Ρούμελης, από της εποχή της Τουρκοκρατίας, όπου κατέφευγαν μαζικά οι κάτοικοι των πόλεων και των χωριών και ιδιαίτερα κατά τους πρώτους θερινούς μήνες, τόσο για το ιδιαίτερα υγιεινό κλίμα τους όσο και για ψυχαγωγία. Στα πιο πολυσύχναστα πανηγύρια ο χορός και το τραγούδι αποτελούσε καθημερινό φαινόμενο.

Βασικός στόχος είναι να προσφέρουμε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και επαφής με την παράδοση στους επισκέπτες και τους συντοπίτες μας.

Το φετινό ετήσιο αντάμωμα θα πλαισιώνεται από πολλούς Χορευτικούς και Εθιμοτυπικούς Συλλόγους, με αναβίωση εθίμων και λαϊκών δρωμένων από τα παλιά, με χοροτράγουδα από 650 χορευτές και θεματική ενότητα ’’Στην υγειά μας Ρουμελιώτες’’.

Ορχήστρα:
Θοδωρής Τασούλας (κλαρίνο)
Παναγιώτης Λάλεζας και Ανδριάννα Μόκα (τραγούδι)

(Όσοι Σύλλογοι και Χορευτικά επιθυμούν να λάβουν μέρος να επικοινωνήσουν με τον Καρπούζη Κώστα, μέλος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Καλλιθέας και συντονιστικής επιτροπής ανταμώματος στο
Τηλ.: 695 14 97 435
E-mail: kostaskarpouzis2@gmail.com

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ!!!

Σε σχετικό βίντεο στη σελίδα αυτή υπάρχει βίντεο από ΣΚΑΙ tv. καί Κουρέλη Κώστα Για το 5 Ρουμελιώτικο Αντάμωμα όπου κατά την είσοδό μας, προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας
που θα παραδοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μακρακώμης Φθιώτιδας μέσω του ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ΄΄

Αθήνα,1 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: 5ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ
ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δέκα Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σωματεία και Αδελφότητες της Στερεάς Ελλάδας

Σύλλογος Ρουμελιωτών Καλλιθέας,

Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Διλόφου Φθιώτιδος,

Πολιτιστικός Σύλλογος Βουνιχωριτών Φωκίδας,

Μορφωτικός & Ψυχαγωγικός Σύλλογος ΄΄Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ΄΄,

Αδελφότητα Λευκαδιτιωτών Δωρίδος,

Αδελφότητα Αθανασίου Διάκου Φωκίδος,

Σύλλογος Κολοκυθιωτών Φθιώτιδος,

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κονιάκου Δωρίδος,

Σύλλογος Ρουμελιωτών Αγίου Δημητρίου

Σύνδεσμος Λιδωρικιωτών Δωρίδος ΄΄Η ΓΚΙΩΝΑ΄΄

συνδιοργανώνουμε για 5η φορά το ετήσιο Ρουμελιώτικο Αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής ορχήστρας.

Στόχος της εκδήλωσης μας που έχει αγκαλιαστεί από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου της Αθήνας είναι να αναδείξουμε την παράδοση και να προβάλουμε την πολιτιστική εικόνα της Ρούμελης στην Αττική.

Η μουσικοχορευτική παραδοσιακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας με την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Θα συμμετάσχουν περίπου 60 χορευτικά συγκροτήματα Ρουμελιωτών, ( αναμένουμε 1000 χορευτές) από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, τη Ρόδο, τη Σύρο, τη Λάρισα, και το Άργος.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παραθέσουμε γεύμα στα χορευτικά με σκοπό την γνωριμία και την σύσφιξη των σχέσεων μας.

Θα τραγουδήσουν καταξιωμένοι ερμηνευτές του ελληνικού παραδοσιακού τραγουδιού όπως ο Παναγιώτης Λάλεζας και η Ανδριάνα Μόκα.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Θα τιμηθούν άνθρωποι που πρόσφεραν στην παράδοση μας

κος Μυλωνάς Παναγιώτης,

κα Πιπερίγκου Ζωή,

κα Παναγιωτοπούλου Άννα.

Στο 5ο Ρουμελιώτικο Αντάμωμα συμμετέχουμε όλοι.
Κατά την είσοδό μας, προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας
που θα παραδοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο
του Δήμου Μακρακώμης Φθιώτιδας.

Γιατί,

΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ΄΄

Σας περιμένουμε.

Με Ρουμελιώτικα αισθήματα
Η οργανωτική επιτροπή

Το ερώτημα μας πλέον αφού πρόκειται για την ίδια εκδήλωση ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με ποιόν επικοινώνησαν οι σπόνσορες που βλέπουμε στην αφίσα και τι έδωσαν ακριβώς για να συμμετέχουν και ποιοί θα κόβουν αποδείξεις εκεί για τα εδέσματα και τα ποτά, με λίγα λόγια ποιος θα πάρει τα έσοδα αν όχι ο συνδιοργανωτής που είναι ο Δήμος και βάζει όλα τα έξοδα;

Θα υπάρχει και λαχειοφόρος… όπως βλέπουμε στη σελίδα στο facebook… όπως και για το 4ο Αντάμωμα; Και όλα θα γίνουν υπό τη συνδιοργάνωση και ευθύνη του Δήμου Καλλιθέας, φορολογικά και τυπικά σωστά τα έσοδα και τα έξοδα ; Ίδωμεν… Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας για άλλον τίτλο και συνδιοργανωτές ενέκρινε έξοδα εκδήλωσης και άλλοι προκύπτουν από κοντά… Ποιά είναι η συντονιστική επιτροπή ανταμώματος και τι οικονομική ευθύνη έχει; Ίσως ο κος δήμαρχος να μπορούσε να μας ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα πριν φυσικά γίνει η εκδήλωση.

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες   στο Συλλογο Ρουμελιωτών Καλλιθέας «Αθανάσιος Διάκος», από 15 Μαρτίου 2017, προεδρεύει ο ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ. ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ. ΜΕΛH: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ και ΚΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ