28 Απριλίου το «δέλτα» στην Καλλιθέα

Παρουσίαση και εκδήλωση με θέμα: Ευρωπαϊκή Ένωση δύο ταχυτήτων – πως μπορεί η Ελλάδα να αποτρέψει ενδεχόμενη περιθωριοποίηση της
Το δέλτα, η πρώτη πολιτική, υπερκομματική εκστρατεία, που στόχο έχει την αλλαγή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας, την κάλυψη του κενού δημοκρατίας που υπάρχει και την αναζήτηση οριστικών λύσεων στα προβλήματα των πολιτών, έρχεται στην Καλλιθέα την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα).
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκ μέρους του δέλτα οι Καλεντερίδης Σταύρος (διεθνολόγος-επικοινωνιολόγος) και Μπαλακτάρης Παναγιώτης (δικηγόρος Αθηνών) οι οποίοι και θα παρουσιάσουν το κίνημα και τις ιδέες του για τη χώρα.
Βασικός εισηγητής επί του θέματος θα είναι ο Γεώργιος Κ. Φίλης (Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Αναπλ. Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων & Μέσης Ανατολής DEREE – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, επισκέπτης Καθηγητής Γεωστρατηγικής στη Σχολή Εθνικής Άμυνας), ο οποίος θα εξετάσει τους πιθανούς τρόπους αντίδρασης της χώρας μας έτσι ώστε να αποφύγει η Ελλάδα ενδεχόμενη περιθωριοποίηση της σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση δύο ταχυτήτων, και έτσι όπως αυτή προδιαγράφεται από τις δηλώσεις των ηγετών Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας στη Μάλτα.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Τσέλιου Κατερίνα (πολιτικός επιστήμονας).
Προς ενημέρωση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν διατίθεται αναλυτικό ενημερωτικό υλικό στο www.todelta.gr
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: connect@todelta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ