Εκδήλωση της ΕΝΕΟΝ με το Δήμο Καλλιθέας!!!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ» ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ 11/11/2018.

650 ευρώ οι δαπάνες της ημερίδας

Τις παρακάτω δαπάνες ενέκρινε ο Δήμος Καλλιθέας :

  • € ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ( 500,00 ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ » Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ 11/11/2018. (Με Απόφαση ΔΣ)
  • € ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ( 150,00 ) ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ » Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ 11/11/2018. (Χωρίς Απόφαση ΔΣ)

Σύμφωνα με την Απόφαση, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ψηφοφορίας του θέματος Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας στις 17/10/18 η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαργαρίτη Βασιλική δεν συμμετείχε καθοιονδήποτε τρόπο (πιθανώς γιατί η απόφαση αφορούσε και την ίδια). Συμφώνησαν από την αντιπολίτευση για τα εδέσματα οι  κ Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος, Αδαμοπούλου Αναστασία, Φωτόπουλος Ανέστης, Γαλανόπουλος Παναγιώτης, Εμιρζάς Ιωάννης, Δεδούσης Γεώργιος, Αντωνακάκης Γεώργιος, Ελευθεριάδου Ειρήνη και Αναγνώστου Λεωνίδας, ενώ λευκό ψήφισε μόνο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λασκαρίδης Λάζαρος. Στην Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χρηματοδότηση της ημερίδας, δεν αναφέρεται η ΕΝΕΟΝ ή το παράρτημά της.

Στην πρόσκληση αναγράφεται ο Δήμος Καλλιθέας, η ΜΚΟ ΕΝΕΟΝ (πρόεδρος η κ Ζούπα), και το Παράρτημά της Καλλιθέας (πρόεδρος η κα Μαργαρίτη) οι πρόεδροι των οποίων μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ Κωστάκη και τον δήμαρχο κ Κάρναβο θα χαιρετίσουν την εκδήλωση. 

H τελική πρόσκληση της εκδήλωσης:

Η αρχική πρόσκληση στο fb της κας Μαργαρίτη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ