ΕΕΒΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καλλιθέας Έτος Ιδρύσεως 1945

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι πρόκληση να τολμάνε τα φασιστοειδή της  Χρυσής Αυγής να πατάνε το πόδι τους στις λαϊκές γειτονιές της Καλλιθέας του μόχθου και των αγώνων, και να καταθέτουν στεφάνι στις εκδηλώσεις του Δήμου για την 28ηΟκτωβρίου.

Πάει πολύ,  οι απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων, των Ταγμάτων Ασφαλείας και των δοσίλογων να εμφανίζονται τιμητές του μεγαλειώδους αγώνα του λαού μας. Κάθε σπιθαμή χώμα της Καλλιθέας είναι ποτισμένο με το αίμα των αγωνιστών του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ, αγωνιστών που τόσο πρόθυμα οι πρόγονοι των φασιστών – φυσικοί και ιδεολογικοί – κατέδιδαν στον εχθρό.

Όπως και τότε, έτσι και σήμερα. Την ώρα που ο λαός μας στενάζει από τις συνέπειες της κρίσης και της πολιτικής του κεφαλαίου οι χρυσαυγίτες αποδεικνύονται τα καλύτερα μαντρόσκυλα των αφεντικών. Χτυπάνε εργάτες, αγωνιστές, φτωχούς και κατατρεγμένους μετανάστες και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν φτηνά εργατικά χέρια  για εφοπλιστές και βιομήχανους. Είναι ότι ποιο σάπιο έχει βγάλει αυτό το σύστημα.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία της Καλλιθέας  να απομονώσει τους φασίστες, να απαιτήσει να μην συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτώβρη.

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΤΟΜΑΝΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

                                                                                    ΚΑΛΛΙΘΕΑ 26/10/2017           

ΔΣ ΕΒΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ