Μυρωδιά εγκατάλειψης στο Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής;

Ένα έργο που έχει αγκαλιάσει η πόλη μας και το έχει πολύ ψηλά στην συνείδηση της, είναι το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής. Είναι το διαμάντι της πόλης μας και πρέπει να διασφαλιστούν οι υψηλές ποιότητες υπηρεσίες που μας προσφέρει ως κόρη οφθαλμού. Τον τελευταίο χρόνο φαίνεται το σύστημα δουλεύει στον αυτόματο. Λίγο το φιλότιμο των εργαζομένων στο Γάλλος λίγο το φιλότιμο των εργαζομένων στον Δήμο το σύστημα επιβιώνει. Δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να διατηρηθεί στα υψηλά στάνταρ που το μάθαμε, θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια και από την Διοίκηση του Δήμου. Οι εικόνες εγκατάλειψης στην είσοδο του Πάρκου (σε αυτήν την μορφή είναι εδώ και ένα χρόνο) πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Με την φύλαξη του Πάρκου επίσης κάτι πρέπει να γίνει. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν security και το ρολό του φύλακα να τον παίζουν εργαζόμενοι του Δήμου που είναι στην δύση της καριέρας τους. Διότι άμα το αφήσουμε έτσι θα έχουμε και τέτοιες εικόνες.

Σταθμευμένα ΙΧ στην είσοδο του πάρκου, καροτσάκια με παιδάκια αλλά και αναπηρικά αμαξίδια δυσκολεύονται να κινηθούν προς την είσοδο ή την έξοδο.

Τα φυτά στην είσοδο έχουν αντικατασταθεί από αγριόχορτα, οι θάμνοι στο μονοπάτι έχουν υποστεί επίθεση τετράποδων που κατά τα αλλά μας είναι πολύ συμπαθή.

Οι χιλιάδες «γόπες» παραμένουν θαμμένες στο χώμα ενώ τα σκουπίδια ολοένα και αυξάνονται… Αυτές είναι εικόνες που πρέπει να διορθωθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ