Δύο επίσημα δείπνα 14800 ευρω εγκρίθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας

158

Προκλητικές οι  Αποφάσεις για δαπάνες στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο

Παρά τους κεραυνούς της αντιπολίτευσης για έντονη πολιτικοποίηση και παράλογες δαπάνες, με τη δύναμη της πλειοψηφίας η διοίκηση Κάρναβου ψήφισε χτες 21/6/17 δύο καυτά θέματα στα οποία έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα εκτενή άρθρα μας

Η πρώτη απόφαση αφορά το συνολικό πόσο που εγκρίθηκε εκ των υστέρων για την παράθεση δείπνου προς τιμήν των πρώην αθλητών Σεργκέι Μπούμπκα και Ρόμπερτ Εμιγιάν, επτακοσίων 700 ευρώ  στη ψαροταβέρνα «Ψαροπούλα» των Τζιτζιφιών. Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των 14 ατόμων που δείπνησαν ήταν Εκτός από τους δύο «τιμώμενους» ο κ. Κάρναβος με τη σύζυγό του και την κουμπάρα του, ο κ. Ευσταθίου με τη σύζυγό του και οι κ. Μπαρμπάκος, Κόκουλος και Πάσχου.

Η δεύτερη απόφαση αφορά το Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στις 7-8 Ιουλίου 2017 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Καλλιθέα. Δεν πρόλαβε να αδειάσει τις βαλίτσες του από τριήμερο ταξίδι του στο εξωτερικό -ως εκπρόσωπος του παραπάνω δικτύου- το οποίο χρεώθηκε με 3000 περίπου € στους δημότες της Καλλιθέας ο Δήμαρχος Καλλιθέας και εισηγήθηκε δαπάνη 14.100 € από τα ταμεία του Δήμου για το συνέδριο της ΜΚΟ Δημάρχων στην οποία είναι αντιπρόεδρος με Πρόεδρο τον κ. Πατούλη επειδή … θα είναι ο φιλοξενών Δήμος. Αφορά το  κόστος του catering και για τις δύο μέρες διεξαγωγής του συνεδρίου (διαλείμματα με καφέδες και ελαφρύ γεύμα) καθώς και τα έξοδα του επίσημου δείπνου στις 7-7-2017. Το θέμα αυτό εντάσσεται στην «κοινωνική» πολιτικής που ασκεί ο Δήμαρχος Καλλιθέας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ